EMANUEL IVANIŠEVIĆ

Krenuo je očevim stopama: Sin Gorana Ivaniševića postao prvak Hrvatske

Do trofeja na turniru za mlade tenisače u Ogulinu 16-godišnji Emanuel došao je u paru s Franom Sučićem.

Emanuel Ivanišević, stariji sin tenisačke legende Gorana Ivaniševića, krenuo je očevim stopama i postao državni prvak u konkurenciji parova, kategorije do 16 godina, na turniru za mlade tenisače u Ogulinu.

Do trofeja je došao u paru s Franom Sučićem iz kluba TK Split 1950, koji je i u u pojedinačnoj konkurenciji došao do finala. Tada je izgubio od od klupskog suigrača Duje Markovine, koji je još u prvom kolu izbacio upravo Emanuela Ivaniševića sa 6-1, 6-2.

Goran Ivanišević, koji trenutačno boravi u Melbourneu s Novakom Đokovićem, ovog je ljeta u sklopu 32. Plava Laguna Croatia Opena u Umagu trenirao sa sinom Emanuelom, koji je tom prilikom pokazao zavidne teniske vještine.

Podsjećamo, 16-godišnji Emanuel je mlađe dijete Gorana i Tatjane Dragović, koji uz njega imaju i četiri godine stariju kćer Amber Mariju. Par se razveo 2013. godine nakon četiri godine braka, a danas su u sretnim vezama. Bivši tenisač u braku je s voditeljicom Nives Ivanišević, s kojom je u rujnu 2018. godine dobio sina Olivera.Tanja je novu ljubav pronašla u glazbeniku Vlahi Arbuliću, a par dijeli osmogodišnju kćer Luce.

Linker
16. travanj 2024 06:32