majčina bol

Kris Jenner u suzama: ‘Bilo je teško gledari Khloe u tolikoj boli‘

Nova sezona showa The Kardashians očito će biti vrlo uzbudljiva jer će pratiti kroz što je sve prolazila Khloe Kardashian kada je otkriveno da ju je Tristan Thompson varao i dobio dijete s osobnom trenericom.

U teaseru za novu sezonu reality showa ‘‘The Kardashians‘‘, Kris Jenner u suzama je progovorila koliko je patila zbog kćeri Khloe Kardashian i drame koja se događala u iščekivanju njezinog drugog djeteta. Naime, Khloe je krajem kolovoza dobila sinčića, drugo dijete koje dijeli s bivšim partnerom, košarkašem Tristanom Thompsonom, koji je pak u međuvremenu dobio još jedno dijete.

image

Tristan i Khloe s kćerkicom Thrue ovo ljeto na Dan očeva

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Khloe i Thompson započeli su vezu 2016., kćer True dobili su 2018., a rastali su se u lipnju 2021. jer se šuškalo kako je NBA košarkaš vara na svakom koraku. No nakon nekoliko mjeseci ponovo su se zbližili, ali daleko od očiju javnosti. Konačan prekid uslijedio je u siječnju ove godine, kada se saznalo da je Thompson u međuvremenu dobio dijete u prolaznoj vezi s osobnom trenericom Maralee Nichols, a taj skandal nije silazio s naslovnica američkih medija.

Istog mjeseca, Thompson je potvrdio da je otac djeteta s Nichols, napisavši na svom Instagram Storyju: "Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke. Sada kada je očinstvo utvrđeno, radujem se prijateljskom odgajanju našeg sina."

image

Kris Jenner svojim je kćerima vrlo uspješna menadžerica, ali i brižna majka

MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Naravno da je ta vijest slomila Khloe Kardashian koja mu je prešla preko svih izleta, no dijete s drugom dok su pokušavali obnoviti vezu, nije mu mogla oprostiti. Tako ćemo očito, u novoj sezoni showa koji se prikazuje na streaming servisu Hulu, gledati patnje kroz koje je prolazila Khloe, jer umjesto da se zajedno s njim veseli dolasku druge bebe, morala se suočiti s njegovom prevarom i saznanjem da joj je kćer dobila polubrata o čemu je saznala preko medija. Nema sumnje da je u svemu patila i njezina mama Kris Jenner jer ovaj put na sreću svoje kćeri nije mogla nikako utjecati.

Linker
23. travanj 2024 13:29