IMAGE CAPITAL PICTURES/FILM STILLS/PROFIMEDIA
POSLASTICA?

Krumpirova zlatica ili žohari? Cage i Hoult ne mogu se dogovoriti što je - lošijeg okusa

O ovoj ulozi sanjao je još prije 30 godina, a ove je godine napokon utjelovio najpoznatijeg vampira. Da mu to nije jedina vampirska uloga Nicolas Cage podsjetio je na medijskoj turneji novog filma.

O ovoj ulozi sanjao je još prije 30 godina, a ove je godine napokon utjelovio najpoznatijeg vampira. Da mu to nije jedina vampirska uloga Nicolas Cage podsjetio je na medijskoj turneji novog filma.

Povodom promocije horor komedije "Renfield" američki glumac Nicolas Cage se u intervjuu za Yahoo! Entertainment s kolegom, britanskim glumcem Nicholasom Houltom prisjetio snimanja filma "Vampire’s Kiss" iz 1988. godine. Cage je u razgovoru otkrio kako je prilikom snimanja jedne scene pojeo čak dva živa žohara.

"Jeo sam ih dva puta jer se redatelj odlučio našaliti sa mnom," rekao je Cage filmskom kolegi Houltu nakon novinarovog pitanja je li podijelio koji savjet o jedenju kukaca za film "Renfield". “Nisam jedan od onih koji daju savjete, ali on [Hoult] je pojeo krumpirovu zlaticu. Podigao je ljestvicu," nastavio je glumac.

image

Nicholas Hoult i Nicolas Cage na premijeri filma

ANGELA WEISS AFP

Hoult je objasnio kako su kukci koje je on morao jesti bili zapravo prilično ukusni zbog dodanih okusa koji su pomogli da ih lakše pojede. "Mislim da je žohar gori od krumpirove zlatice koju sam ja jeo. Žohari su imali okus karamele, a zlatica, ona se nije dobro osušila pa je imala okus… kukca," rekao je.

Inače, Houltov lik, Drakulin sluga, u filmu jede kukce ne bi li zadržao nadljudske moći koje mu je poklonio grof kojeg glumi Cage. Iako su Houltovi kukci imali okus karamele, Cage je rekao kako je za njega krumpirova zlatica kao poslastica zastrašujuća. Ovo nije prvi put da glumci rade zajedno. Hoult 2005. se pojavio u Cagevom filmu "The Weatherman" kojeg se prisjetio kao prvog filma koji je snimao u Americi.

https://youtu.be/FrnpV4xh7-8
Linker
27. travanj 2024 15:56