Vrijedi 41k dolara

Kylie Jenner nonšalantno iz torbice izvukla Rolex i otkrila da pripada 5-godišnjoj kćerkici

Kylie Jenner otkrila je na TikToku što se nalazi u njezinoj torbi, a brojni pratitelji nisu se mogli suzdržati od komentiranja, najviše zbog vrijednog sata kojeg je pronašla na dnu torbice.

Poduzetnica i reality zvijezda odlučila se pridružiti već davno poznatom trendu otkrivanja što se nalazi u njezinoj torbi. Međutim, mnogi korisnici na TikToku komentirali su kako se nisu mogli poistovjetiti s Kylie Jenner zbog sadržaja njezine torbe koju koristi svaki dan.

Video počinje tako što Kylie pokazuje svoju omiljenu Bottega Veneta torbicu i kaže: "Ove je bila moja omiljena torba svih vremena. Ovo je bila najbolja investicija. Stvarno je lijepa, od Bottege je i u nju stane baš sve. Ovo je stvarno iskreno predstavljanje onog što je u mojoj torbi jer ju nisam očistila i nisam pogledala što se u njoj nalazi".

Prva stvar koju je Kylie izvukla je nešto s čime se svi možemo poistovjetiti - sredstvo za dezinfekciju ruku. Međutim, nemamo baš svi dezinfekcijska sredstva vlastitog brenda kao što to ima mlađa sestra manekenke Kendall Jenner.

Dok je kopala po torbi, Kylie je pronašla zlatni Rolex sat vrijedan 41,500 dolara. "Ovaj mali sat je od Stormi. To je zapravo bio moj sat, ali ona ga je nosila. Pogledajte kako je maleno zapešće. Nosila ga je na rođendanskoj zabavi i onda ga više nije htjela nositi", rekla je navodna djevojka glumca Timotheeja Chalameta objašnjavajući kako je sat dospio u njezinu torbu.

"Ako Stormi ne želi sat, rado ću ga uzeti", napisao je jedan pratitelj. "Ne mogu ni zamisliti da 5-godišnjakinja nosi Rolex na rođendanskoj zabavi", napisao je drugi, a jedan se brinuo o mogućim oštećenjima. "Ne želim ni zamisliti ogrebotine na tom satu nakon što je samo bačen u njezinu torbu", napisao je.

image
PROFIMEDIA

Linker
21. travanj 2024 02:52