predmet zavisti

Kylie Jenner pokazala svoju garderobu, fanovi joj poručili: ‘Ovo je veće od mog stana‘

Njenu golemu garderobu pratitelji na društvenim mrežama usporedili su s trgovačkim centrom.

Tko još ne bi poželio biti u koži Kylie Jenner? Svakog dana viđamo je u luksuznim kombinacijama pa možemo samo pretpostaviti koliki je njen ormar. Reality zvijezda je u videu na TikTok pokazala dio doma i otkrila kako zapravo izgleda njen modni kutak.

U videu objavljenom u subotu navečer, Kylie je objasnila da je namjeravala snimiti cijeli video "spremite se sa mnom" za svoje pratitelje. Međutim, zadesile su je tehničke poteškoće, pa je umjesto toga objavila samo isječak s torbicom.

"Jako sam tužna jer sam snimila cijeli video tutorijal ‘Spremite se sa mnom‘ za vas i izgubila sam ga", rekla je.

"Sada sam obučena, no vi mi možete pomoći odabrati torbu", nastavila je.

Nakon što se odlučila za torbicu, Kylie u jednom trenutku pozirala ispred drugog dijela ormara. Uzela je kameru sa sobom dok je izlazila iz sobe, koju su pratitelji na društvenim mrežama usporedili s trgovačkim centrom te joj poručili da je njena garderoba veća od njihovog stana.

Jedan korisnik TikToka napisao je: "Nitko od nas ne može se poistovjetiti s ovim stilom života".

image

Kylie Jenner poznata je po svom stilu

THE DAILY STARDUST/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Drugi su primijetili da ima i glazbeni sustav u garderobi.

"Zidovi iza nje izgledaju poput milijardu dolara", samo je jedan od komentara na račun njene kuće.Dok su neki korisnici tražili da posude bar jednu njenu torbicu, drugi su je moljakali: "Kylie, možeš li mi kupiti iPhone, moji roditelji neće jer ne vole iPhone, ali moraju shvatiti da je kvaliteta važnija od kvantitete."

Linker
17. travanj 2024 19:37