Velika promjena

Kylie Jenner službeno promijenila ime sina 16 mjeseci nakon njegova rođenja

Kylie Jenner zakonski je preimenovala svog najmlađeg sina u Aire Webster. Novi sudski dokumenti otkrivaju da je sin 25-godišnje vlasnice kozmetičkog brenda službeno dobio novo ime 22. lipnja.

Reality zvijezda i poduzetnica Kylie Jenner podnijela je 22. lipnja zahtjev za zakonsku promjenu imena svog 16-mjesečnog sina iz Wolf Jacques u Aire, prema sudskim dokumentima do kojih je došao časopis People. Kylie i njezin bivši partner Travis Scott dobili su sina 2. veljače 2022., a imaju i petogodišnju kćerkicu Stormi. Prvobitno su svog sina nazvali Wolf Jacques, no ime je bilo kratkog vijeka. Naime, Kyle je u ožujku 2022. na Instagramu sa svojih 396 milijuna pratitelja podijelila informaciju da se njezin sin više ne zove Wolf.

image
PROFIMEDIA

"Jednostavno se nismo osjećali kao da je to on. Samo sam to željela podijeliti s vama jer posvuda se spominje Wolf", napisala je tada Kylie, ne pojašnjavajući je li i srednje ime Jacques također uklonjeno. Zvijezda reality serije "The Kardashians" otkrila je novo ime svog sina prvi put u siječnju u opisu svoje objave na Instagramu: "AIRE." Izvor je za PEOPLE u to vrijeme rekao da njegovo ime znači "Božji lav".

image
PROFIMEDIA
Linker
16. travanj 2024 21:37