Profimedia, Xposurephotos
Pidžama dan

Kylie sve češće bez jake šminke, a sada pokazala i kako izgleda bez svog zaštitnog znaka duge i bujne kose

Mlada milijarderka inače izgleda kao hodajuća reklama za svoje kozmetičke proizvode, u karanteni sve više prihvaća prirodan izgled.

Najmlađa članica Kardashian - Jenner klana postala je predvodnica u interesu javnosti za svaki njezin potez, osim što je svojim kozmetičkim proizvodima zaradila ogromno bogatstvo Kylie Jenner i izgleda kao hodajuća reklama za sve svoje proizvode. Ali posljednjih dana, u karanteni, ova mlada mama sve se češće pojavljuje bez nekih svojih zaštitnih osobina.

Bez umjetnog tena i konturiranog lica te sada bez bujnih umetaka za kosu, očito je da Kylie uživa i odmara lice i kosu. Ovog puta nije riječ o paparazzi fotografijama mlade kozmetičke mogulice, nego je ona sama na Instagramu objavila video, vidljivo 'lakše' našminkanog lica te bez ijednog umetka za kosu.

Instagram
Kylie sa svojom pravom kosom.

"Pidžama na avokado cijeli dan", kratko je napisala uz story te nehajno svoju kosu koja seže do brade zataknula iza uha.

Jenner toliko često nosi periku ili ekstenzije, a bujna, savršeno isfenirana kosa koja seže do kraja leđa postala je njezin zaštitni znak, da su ovakve fotografije potpuno neobične za ovu 22-godišnjakinju. Što više vremena u karanteni provodi mlada reality zvijezda i biznis žena sve je opuštenija po pitanju svog izgleda, rijetko nosi šminku barem onu jaku i pušta prirodnu kosu da se odmori.

Pročitajte i:

Linker
19. travanj 2024 09:21