LUCIA SABATELLI/ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK
Rijetko ih viđamo

La dolce vita omiljenog vojvode: Romantična vožnja zvijezde Bridgertona s djevojkom

Regé-Jean Page i djevojka Emily Brown stigli su na Filmski festival u Veneciji.

Regé-Jean Page i djevojka Emily Brown stigli su na Filmski festival u Veneciji.

Dobro raspoloženi Regé-Jean Page, najpoznatiji po ulozi vojvode Simona Basseta u Bridgertonu, i djevojka Emily Brown stigli su na 80. izdanje Filmskog festivala u Veneciji. S osmjesima na licima fotografi su ih uhvatili tijekom vožnje taxi brodom nakon što su zajedno stigli na venecijanski aerodrom Marco Polo.

Vidno zaljubljeni glumac prebacio je ruku oko svoje odabranice s kojom je u vezi već najmanje dvije godine, a ona mu se čitavom vožnjom dražesno osmjehivala. Oboje su pogled skrivali iza sunčanih naočala, ali po svemu se može zaključiti da se dobro provode i uživaju u zajedničkom vremenu.

image
COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Ovaj poprilično tajnovit par nemamo prilike često viđati na javnim događanjima stoga svako njihovo zajedničko pojavljivanje izaziva veliki interes. Iako o njihovom zajedničkom životu ne znamo puno, poznato je da su u vezi najmanje od veljače 2021. kad su prvi put uhvaćeni u zagrljaju koji je slomio srca brojnim obožavateljicama. Glumac se od tada suzdržava bilo kakvih komentara po pitanju ljubavnog života, a djevojka Emily tek ga povremeno prati na događanjima na kojima se on pojavljuje. Prvo zajedničko pojavljivanje imali su u rujnu 2021. kad ga je spisateljica te strastvena nogometašica Emily pratila na GQ-ovoj dodjeli nagrada za muškarce godine u kojoj je glumac nagrađen zbog vrhunske izvedbe u seriji "Bridgerton".

Baš kao i o njihovoj vezi, niti o Emily se ne zna puno toga osim da živi u Londonu te da navodno radi kao freelance spisateljica i copywriterica za razne kompanije te da poluprofesionalno igra nogomet za FBB, humanitarnu organizaciju koja koristi nogomet za edukaciju i obogaćivanje života mladih ljudi. Regé-Jean Page s druge strane zbog svoje je profesije primoran živjeti izloženije, a posljednja uloga koju je imao bila je u filmu "Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves" koji je izašao u ožujku ove godine.

Linker
26. travanj 2024 12:07