Ne priznaje

Lady Gagu fanovi nazvali kraljicom Ozempica - ali pjevačica ne priznaje

Kad je podijelila novi video, nije očekivala posramljivanje na društvenoj mreži i posprdne komentare ‘Ozempic queen‘ na račun svog izgleda.

Čini se da utegnuto tijelo i zavidni trbušni mišići Lady Gaga nisu isključivo rezultat rada na sebi. Dakako, nitko ne sumnja da pjevačica i glumica ne vježba u teretani pet puta tjedno pod vodstvom osobnog trenera Harleyja Pasternaka, pliva tri puta tjedno, prakticira jogu i kad stigne, odlazi na jahanje, no činjenica je da njezino tijelo sporije razgrađuje masnoće priznala to ona ili ne. Metabolizam se u srednjim tridesetima lagano usporava, nezgodna situacija nikoga ne štedi, stoga se u zabavljačkoj industriji već neko vrijeme poseže za lijekovima koji mogu ubrzati sagorijevanje masnih stanica. Najpopularniji je Ozempic, medikament koji se koristi za liječenje dijabetesa tipa 2 i lijek protiv pretilosti uzrokovane šećernom bolešću. Koristi se za dugotrajnu regulaciju težine (ozbiljno) bolesnih ljudi, ali i popravljanje nesavršenosti na tijelima slavnih. A među njima bi se mogla naći i Lady Gaga. Tako barem vjeruju njezini fanovi koji je odnedavno šejmaju na TikToku jer uporno tvrdi da je njezino tijelo rezultat vježbanja i da ona ama baš nikad nije i nikada ne bi uzela lijek namijenjen dijabetičarima.

No, fanovi misle drugačije: dali su joj nadimak „Ozempic queen” nakon što se prošlog tjedna, u videu u kojem pleše na hit Nicki Minaj i pokazuje omiljenu paletu ruževa, pohvalila tijelom bez grama viška masnih stanica. No, umjesto lajkova, zasulo ju je posramljivanje.

"Ozempic kraljica!" komentirao je jedan korisnik TikToka. "Ozempic, dosta mi je", dodao je drugi. "Što je toliko privlačno u Ozempicu?" oglasio se treći. "Ovo izgleda kao netko tko izgleda kao Lady Gaga", komentirao je sarkastično fan. Obožavatelji u sve većoj mjeri donose nepovoljan sud o zvijezdama koje govore jedno, rade drugo i misle treće. Mnogi pamte njen intervju iz 2010. godine, kada je ispričala da se osjećala nesigurno zbog svoje težine i lica.

"Imala sam vrlo velik nos, vrlo kovrčavu smeđu kosu i imala sam prekomjernu težinu. Ismijavali su me", rekla je dodajući kako je s vremenom prihvatila svoj (nesavršen) izgled, zavoljela svoj ‘talijanski nos‘ i odbila se podvrgnuti rinoplastici, što su joj predložili izdavači prije nego što je izašao njen prvi singl.

image

Scena sa snimanja filma ‘Joker: Folie a Deux‘

KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK

Za razliku od Lady Gage, tehnološki mogul Elon Musk nema problem priznati da održava težinu uz malu pomoć lijeka Wegovy. Poput Ozempica, ubrizgava se injekcijom, koristi za kroničnu regulaciju tjelesne težine odraslih s pretilošću i dijabetesom tipa II, visokim krvnim tlakom ili visokim kolesterolom. Musk je priznao da koristi Wegovy, injekciju koja se koristi za kroničnu regulaciju tjelesne težine kod odraslih s pretilošću i dijabetesom tipa II, visokim krvnim tlakom ili visokim kolesterolom, piše Page Six.

Kad je obožavatelj upitao "Koja je tvoja tajna?" i pohvalio njegovu mladoliku tjelesnu građu, milijarder je u listopadu 2022. tweetao:"Post i "Wegovy". Sharon Osbourne također se nalazi se među poštenjacima koji su sve priznali. Dok je vodila CBS-ov talk show, otkrila je da se "jako razboljela" nakon što si je nekoliko mjeseci ubrizgavala lijekove za regulaciju tjelesne težine.

Linker
25. travanj 2024 10:46