NOVI GLAZBENI PAR

Lagala je? Selenu Gomez i popularnog DJ-a fotografi ulovili na spoju

Nakon što je naizgled demantirala njihovu vezu na Instagramu, pjevačica je ponovno otišla na spoj s Drewom Taggartom iz The Chainsmokersa.

Iako je Selena Gomez prošlog tjedna na društvenim mrežama poručila da je solo i da "previše voli biti sama", pjevačica je ponovno viđena u društvu DJ-a Andrewa ‘Drewa‘ Taggarta iz dance-pop dvojca The Chainsmokers. Novopečeni par ovog je vikenda izgledao vrlo zaljubljeno dok su držeći se zaruke napuštali talijanski restoran u New Yorku nakon romantične večere.

image

Nakon spoja u kuglani, na red je došla romantična večera

THE MEGA AGENCY/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Instagram objavu u kojoj je naizgled demantirala njihovu vezu Selena je u međuvremenu obrisala, a sve upućuje na to da je nekadašnjoj teen zvijezdi nakon više od pet godina napokon dosadio samački život. Izvori su ranije za US Weekly ispričali da je vrlo privržena Drewu i da "ne skida ruke s njega", čemu su svjedočili i gosti u njujorškoj kuglani u kojoj se par navodno "ljubio poput tinejdžera".

image

Izvori kažu da je Gomez jako privržena Drewu

THE MEGA AGENCY/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Spomenuti izvori također tvrde da se glazbeni par trudi držati svoj odnos opuštenim, a umjesto ekskluzivnih zatvorenih kluba radije idu na kuglanje ili u kino.

image

Na Instagramu je poručila da je solo, no objavu je brzo obrisala

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Inače, Gomez je bila vrlo tajnovita po pitanju svog ljubavnog života još otkako je prekinula s The Weekndom u listopadu 2020. godine. Prije njega je sedam godina bila u turbulentnom odnosu s Justinom Bieberom, a njihovu su romansu obilježili česti prekidi i svađe. I sama Selena kasnije je njihovu vezu opisala kao "toksičnu" i opjevaa je u svom hitu "Lose You to Love Me".

Linker
20. travanj 2024 05:47