Lana Del Rey ima dodatni posao

 MATT BARON/SHUTTERSTOCK
Novi posao

Lana Del Rey iznenadila fanove: Otkrili su da radi kao konobarica u zalogajnice u Alabami

Nije otkrila zašto tamo radi, no u pauzama kuhanja i točenja kave, bez problema se fotografirala s oduševljenim fanovima koji nisu mogli povjerovati svojoj sreći.

Nije otkrila zašto tamo radi, no u pauzama kuhanja i točenja kave, bez problema se fotografirala s oduševljenim fanovima koji nisu mogli povjerovati svojoj sreći.

Malo je reći da su stalni gosti zalogajnice "Waffle House" u Alabami bili iznenađeni kad su u ljubaznoj konobarici koja im je, stojeći iza pulta, nudila kavu, prepoznali pop zvijezdu Lanu Del Rey.

Neki su se isprva nećkali fotografirati ju: na videu koji je postao viralan čuje se glas koji upozorava vlasnika mobitela da ne snima zvijezdu bez pitanja, ali čini se da je na kraju sve bilo u redu jer je video s jednom od najpoznatijih kantautorica današnjice koja spretno kuha i toči kavu u međuvremenu postao viralan, a podijelila ga je i ona. N

Za svoj "nastup" u zalogajnici, Lana Del Rey podigla je kosu poštujući higijenska pravila. Bila je dobro raspoložena, smiješila se i pozirala s nekoliko fanova koji nisu vjerovali svojoj sreći, piše People.

"Malo je reći da sam ekstatičan. Veliki sam obožavatelj Lane Del Rey više od desetljeća, tako da je današnji susret s njom bio stvarno nevjerojatan," napisao je oduševljeni fan. No pitanje otkud ona u Waffle Houseu, u Alabami, ostalo je bez odgovora. Malo kome je jasno što radi u kafiću? Njen novi album, deveti studijski album "Did You Know That There‘s a Tunnel Under Ocean Blvd" dobro se prodaje, a javno ga hvali i njena velika obožavateljica i prijateljica, Taylor Swift. Možda se priprema za snimanje novog spota, inspirirana reklamom Bena Afflecka za Dunkin Donats koja je postala viralna.

Linker
28. travanj 2024 09:15