istina je

Lana Del Rey je zaručena! Glazbenik ju je zaprosio nakon nekoliko mjeseci veze

Još se početkom ožujka počelo šuškati kako je Del Rey rekla "da" svom partneru Evanu Winikeru. Tada se pojavila na glazbenom događaju Billboard Women in Music s povećim dijamantnim prstenom na onom važnom prstu.

Lana Del Rey ovog mjeseca ima mnogo razloga za slavlje. Prošlog je tjedna objavila svoj dugoočekivani deveti album "Did You Know That There‘s a Tunnel Under Ocean Blvd", a izvori bliski pjevačici otkrili su za Billboard kako je Lana odnedavno zaručena.

image

Lana Del Rey

XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Još se početkom ožujka počelo šuškati kako je Del Rey rekla "da" svom partneru Evanu Winikeru. Tada se pojavila na glazbenom događaju Billboard Women in Music s povećim dijamantnim prstenom na onom važnom prstu. Hitmejkerica nije skrivala prsten dok je pozirala fotografima na crvenom tepihu već ga je ponosno stavila u prvi plan.

Svoju vezu s menadžerom i glazbenikom Evanom Lana je uglavnom držala u tajnosti. Navodno su vezi tek nekoliko mjeseci, te su samo par puta viđeni zajedno u javnosti. Winikler je nekoć bio u bendu Steel Train s tekstopiscem i producentom Jackom Antonoffom, Laninim bliskim suradnikom zaslužnim za hitove s njezina posljednja tri albuma.

Linker
25. travanj 2024 17:43