Nova veza?

Leo i Gigi uhvaćeni skupa: ‘Ozbiljno su zagrijani jedno za drugo, ali ne žele žuriti‘

Holivudski glumac s Gigi Hadid ovih dana tulumari po New Yorku, a viđeni su i sami na večeri.

Nakon što je Leonardo DiCaprio ljetos prekinuo četverogodišnju vezu s manekenkom Camilom Morrone neposredno nakon njezinog 25. rođendana, slavni glumac sve se češće viđa u društvu još jedne manekenke, slavne Gigi Hadid. Ovih dana s društvom tulumare po New Yorku, a nekoliko puta viđeni su samo njih dvoje.

Iako se poznaju već godinama, mnogi nagađaju da bi se između njih moglo roditi i nešto više od bliskog prijateljstva. Doduše, s obzirom na njegovu reputaciju, pomalo je čudno da je DiCaprio bacio oko na ženu stariju od 25 godina koja k tome ima i dijete, no kako se kaže, nikada ne reci nikad.

image

DiCaprio u danima ljubavi s Camilom Morrone

CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Izvori bliski paru tvrde da se među njima definitivno dogodila kemija, ali je glumac odlučio ovaj put krenuti polako, a ne skakati iz veze u vezu kako mu je do sada bio običaj.

Nema sumnje niti da je Gigi Hadidi oprezna što se tiče ljubavnih veza jer je majka dvogodišnje djevojčice Khai koju je dobila u vezi s britanskim pjevačem Zaynom Malikom, a njihov buran prekid punio je naslovnice novina. Naime, Malik se posvađao pa čak i fizički sukobio s Giginom majkom Yolandom, i unatoč njegovim opravdanjima i isprikama, dobio izgon iz obitelji.

image

Gigi Hadid s pjevačem Zaynom Malikom bila je šest godina, a prekinuli su krajem 2021.

DIGGZY/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Gigi Hadid, kao uostalom i cijeli svijet, dobro zna kakav je DiCaprio šarmer i zapravo vječiti dečko pa ako se i odluči za vezu s njim, teško da će to biti nešto jako ozbiljno. Ali tko zna...

Linker
20. travanj 2024 01:50