CLINT BREWER PHOTOGRAPHY/A.I.M/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
nova ljubav

Leonardo DiCaprio uhvaćen u strastvenom zanosu s udanom talijanskom manekenkom

Slavni glumac i dalje se drži svog pravila: ponovo je u vezi s 25-godišnjakinjom, no pitanje je kako će ova avantura završiti s obzirom da je lijepa Vittoria Ceretti u braku s markantnim DJ-om Matteom Millerijem.

Slavni glumac i dalje se drži svog pravila: ponovo je u vezi s 25-godišnjakinjom, no pitanje je kako će ova avantura završiti s obzirom da je lijepa Vittoria Ceretti u braku s markantnim DJ-om Matteom Millerijem.

Prvi put su zajedno viđeni u svibnju, a sada su Leonardo DiCaprio i 25-godišnja talijanska manekenka Vittoria Ceretti pred svima pokazali koliko su bliski. Nedavno su se ljubili u noćnom klubu Hi Ibiza na istoimenom španjolskom otoku ne obazirući se na znatiželjne poglede, donosi Daily Mail. Tulumarili su do pola pet ujutro, a kako se noć odmicala, tako su sve manje marili tko ih gleda, ali i snima. Nije poznato od kada se glumac druži s mlađahnom manekenkom koja je ipak dosegla gornju dobnu granicu koju on tolerira kod partnerica, ali su do sada već viđeni na festivalu u Cannesu, ali i na sladoledu u Santa Barbari kada je on sakrio lice maskom.

image

Leonardo DiCaprio u vječnoj potrazi za ljubavlju

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Slavna manekenka i model Vittorija Ceretti krasila je naslovnice brojnih modnih magazina kao i svih izdanja Voguea, bila je model za modne brendove poput Chanela, Alexandera McQueena, Chloe, Ferragama, Armanija, Prade, Versacea…, a ovih dana postala je zaštitno lice za modnu kampanju Guccija. No, puno je zanimljivije da je od 2020. u braku s talijanskim glazbenikom i DJ-om Matteom Millerijem koji se još nije javno izjasnio o ljubavničkom izletu svoj supruge.

image

Vittoria Ceretti jedna je od najtraženijih svjetskih manekenka i modela

AMY SUSSMAN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Upravo u zadnjoj objavi na Instagramu, gdje se pohvalila svojim Billboardom za Gucci, neki od njezinih milijun i pol pratitelja upitali su je – a gdje ti je suprug. Zanimljivo je i to da se za Mattea Millerija prije tri godine vjenčala upravo na Ibizi gdje je viđena u ljubavnom zanosu s DiCaprijem. A ovih dana viđeni su s društvom i na večeri u Santa Barbari tako da se avantura nastavlja i na američkom kontinentu.

Vrijeme će pokazati radi li se tu samo o ljetnoj avanturi ili pak je riječ o novoj ozbiljnoj vezi te je li brak talijanske manekenke i prije ove afere završio jer se Vittorija nimalo ne skriva u svojim izletima sa slavnim glumcem.

Linker
28. travanj 2024 09:34