Niječe aferu

Levine nakon optužbi da je varao ženu: ‘Nisam imao aferu, ali prešao sam granicu, žao mi je‘

Pjevač poznatog benda našao se u središtu afere nakon što je TikTokerica iznijela optužbe da su imali aferu u trajanju od godinu dana, nakon čega joj se još javljao bizarnim porukama.

Adam Levine iznio je svoju stranu priče nakon što je model Sumner Stroh na društvenim mrežama otkrila kako je punih godinu dana imala aferu s oženjenim pjevačem benda Maroon 5.

"Mnogo toga se govori o meni i želim raščistiti situaciju. Nisam dobro procijenio pri komunikaciji s bilo kime osim moje žene u bilo kojem načinu flerta. Nisam imao aferu, međutim prešao sam granicu tijekom jednog perioda života zbog kojeg žalim", kazao je Levine koji sa suprugom Behati Prinsloo čeka treće dijete. Svoju je izjavu objavio kao story na Instagramu.

image

Behati Prinsloo i Adam Levine

IMAGE PRESS AGENCY NURPHOTO VIA AFP

"U određenim dijelovima komunikacija je postala neprimjerena; riješio sam to i poduzeo proaktivne korake da to ispravim sa svojom obitelji. Moja supruga i obitelj su sve do čega mi je stalo na ovom svijetu", objasnio je pjevač.

"Biti tako naivan i dovoljno glup da riskiram jedino do čega mi je stalo bila je najveća pogreška koju sam ikada napravio. Nikada je više neću ponoviti. Preuzimam punu odgovornost. Proći ćemo kroz ovo i proći ćemo kroz to zajedno", nastavio je glazbenik.

Ubrzo mu je Sumner odgovorila.

"Nabavite tom čovjeku rječnik", poručila je.

Ovaj 43-godišnji pjevač našao se u središtu medijskog skandala nakon što je influencerica iznijela svoju priču o tome da su imali aferu. U videu na TikToku objasnila je kako je bila u vezi s čovjekom koji je u braku s modelom Victoria‘s Secreta. I kao da nije dovoljno grozno samo po sebi što su se viđali gotovo godinu dana, prema njenim riječima Levine joj je slao bizarne poruke i nakon što je prekinula kontakt s njim.

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound - Sumner Stroh

"Ok, ozbiljno pitanje. Dobivam još jedno dijete i ako bude dečko stvarno bih ga želio nazvati Sumner. Je li tebi to ok? SMRTNO ozbiljan", napisao joj je Levine kada je sa suprugom čekao njihovo drugo dijete. Levine je u braku s Prinsloo od 2014.,imaju dvije kćerkice u dobi od četiri i pet godina, a sada čekaju treće.

Na Adamovo opravdanje da afere nije bilo, oglasila se i Sumner. Kratko i jasno na svom Instagram Storyju, napisala je: "Nabavite ovom čovjeku rječnik".

image

Sumner Stroh odgovorila je na Adamova opravdanja

INSTAGRAM SCREENSHOT
Linker
17. travanj 2024 13:56