IMAGE PRESS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Peglanje sumnji

Levine snimljen sa suprugom nakon optužbi za preljub, pogledajte njihovo raspoloženje

Dok Maroon 5 priprema nastup u Las Vegasu, glazbenik je odveo suprugu na mali predah ne bi li ju uverio da je nije prevario s manekenkom Sumner Stroh.

Dok Maroon 5 priprema nastup u Las Vegasu, glazbenik je odveo suprugu na mali predah ne bi li ju uverio da je nije prevario s manekenkom Sumner Stroh.

Zbog navodnog seksualnog skandala Adam Levine, frontman grupe Maroon 5, zaigrao je na sigurno. Odvojio je malo vremena za trudnu suprugu Behati Prinsloo ne bi li odagnao njene sumnje i izgladio prijepore. Proveli su nekoliko dana u Santa Barbari, a sudeći po njenom osmijehu, uspio ju je uvjeriti kako nema ni govora o tome da ju je prevario s djevojkama s kojima se, istina, dopisivao na društvenim mrežama.

Bračni par snimljen je u Santa Barbari prije nego što su se ukrcali u privatni zrakoplov i vratili u Las Vegas gdje njegov band priprema dobrotvorni koncert.

image

Supruga Adama Levinea vraća se u Las Vegas s osmijehom.

CLINT BREWER PHOTOGRAPHY/A.I.M/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nekadašnja Victorijina anđelica, a danas majka djevojčica Dusty Rose i Gio Grace, trudnički trbuščić prekrila je jaknom: koliko je poznato, beba stiže na proljeće. Glazbenik je oduševljen što će ponovno postati otac i razumljivo je da sada čini sve ne bi li ‘popeglao‘ problem sa suprugom i pobrinuo se da se tijekom trudnoće ne mora brinuti oko njegove vjernosti.

Za skandal se doznalo kad je manekenka Sumner Stroh ustvrdila da joj je Adam više puta slao koketne poruke i rekla da su imali jednogodišnju aferu. Tvrdi da ju je Levine ‘ostavio u uvjerenju‘ da mu je brak u krizi. Nakon što su roker i njegova supruga ranije ovog mjeseca objavili da će opet postati roditelji, pokazalo se da je s njihovim brakom sve u redu.

image

Glazbenik se s olakšanjem vraća obavezama s bendom.

CLINT BREWER PHOTOGRAPHY/A.I.M/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Po objavi sretne vijesti, Sumner Stroh izjavila je da se osjeća izmanipulirano jer ju je šarmantni muzičar ‘naveo‘ pomisliti da bi se, možda, nešto moglo dogoditi između njih. Ipak, njene tvrdnje nisu bezazlene: ima preko 338.000 pratitelja na Instagramu (koji joj vjeruju), a mediji s pozornošću prenose njene riječi. Pa i to kako joj je Levine navodno rekao da želi svoje treće dijete nazvati po njoj, rodi li se još jedna djevojčica. Muzičar je opovrgao bilo kakav fizički kontakt, ali je priznao da su njegove poruke Sumner, koje su procurile, bile "naivne i glupe".

"Donio sam loše odluke, nije u redu razgovarati na taj način ni s kim osim s mojom ženom. Nisam imao aferu, no ipak sam prešao granicu. Riješio sam to i poduzeo sve što mogu kako bih to ispravio sa svojom obitelji", izjavio je.

U međuvremenu su je javile još četiri djevojke kojima se Levine navodno udvarao preko društvenih mreža, piše Daily Mail. Kako god bilo, glazbenika u parku MGM u Las Vegasu ovih dana očekuje mnogo obaveza. Poslije dobrotvornog koncerta Maroon 5 priprema seriju nastupa (od ožujka 2023. do 12. kolovoza), a planiraju i azijsku turneju. Mudro je što je suprugine sumnje eliminirao na vrijeme.

Linker
26. travanj 2024 00:16