Nikolina i Blaženko Lacković

 INSTAGRAM
GODIŠNJICA BRAKA

Lijepa ljubavna priča Blaženka i Nikoline Lacković: 16 godina braka, sreće i ljubavi

Naš bivši rukometaš i diplomirana ekonomistica 19 godina su u sretnoj vezi, a život grade u Hamburgu uz dvoje djece - sina Luku i kćer Iku Marie.

Naš bivši rukometaš i diplomirana ekonomistica 19 godina su u sretnoj vezi, a život grade u Hamburgu uz dvoje djece - sina Luku i kćer Iku Marie.

Blaženko Lacković, jedan od naših najtrofejnijih rukometaša i njegova supruga, poduzetnica Nikolina Lacković, ovih su dana u Marbelli proslavili šesnaestu godinu braka. Oni su primjer sretne i stabilne veze koja je započela krajem 2004. godine, a nakon dvije godine su se zaručili. Blaženko je svoju dragu, inače diplomiranu ekonomisticu, zaprosio u Parizu, na vrhu Eiffelovog tornja, a vjenčali su se godinu kasnije u crkvi Majke Marije na zagrebačkoj Trnovčici.

"Nikolina je sve što tražim od žene. Teško mi je opisati, ali jednostavno znam da je ona prava osoba za mene", rekao je tad Blaženko i dodao da se nadaju da će brzo proširiti obitelj. I želja im se ostvarila. Danas su roditelji 13-godišnjeg Luke i 9-godišnje Ike Marie koji su se rodili u Hamburgu, gdje obitelj živi i danas, a gdje je prije pet godina Nikolina otvorila Muzej iluzija, franšizu istoimenog popularnog zagrebačkog muzeja. Tada je otkrila kako joj je Lac u tom projektu velika podrška, ali i "tajnu" njihovog uspješnog braka.

"Mi smo kao i svi ostali normalni parovi. Svoj brak jednostavno nastojimo održati kroz tri jednostavne stvari: ljubav, poštovanje i razumijevanje. Nemamo neki recept, jednostavno se podržavamo u svemu", poručila je tada Nikolina koja je i ranije naglašavala kako je za uspješnu vezu važan normalan život u zajedništvu i ljubavi.

S obzirom na to da već godinama žive u Hamburgu, gdje je on godinama igrao rukomet za istoimeni klub, a danas je pomoćni trener, taj grad na sjeveru Njemačke smatraju svojim domom - ali voljeli bi se jednog dana vratiti u Hrvatsku.

‘‘Hamburg je jako lijep grad i pruža puno mogućnosti, imamo prijatelje i nismo toliko daleko od obitelji, samo sat i pol vožnje avionom. Iako se u bližoj budućnosti zamišljamo u Hamburgu, nakon nekog vremena sigurno bismo se vratili u Hrvatsku", izjavila je Nikolina prije pet godina kada je otvorila Muzej iluzija u Hamburgu.

Linker
27. travanj 2024 08:09