SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Kao nova

Linda Evangelista spremna je krenuti dalje, nagodila se s tvrtkom koja ju je ‘unakazila‘

Evangelista je prvi put svoju priču podijelila na Instagramu prošlog rujna, navela je da je CoolSculpting - popularno zamrzavanje sala - kriv za to što je ostala ‘trajno deformirana i brutalno unakažena‘.

Evangelista je prvi put svoju priču podijelila na Instagramu prošlog rujna, navela je da je CoolSculpting - popularno zamrzavanje sala - kriv za to što je ostala ‘trajno deformirana i brutalno unakažena‘.

Nekadašnji supermodel Linda Evangelista želi zaboraviti svoju pravnu bitku, nakon što se nagodila oko slučaja s komplikacijama tretmana za mršavljenje CoolSculpting, tvrdeći da je zbog njega ostala "unakažena".

"Radujem se novom poglavlju u svom životu s prijateljima i obitelji i sretna sam da ovaj problem ostavljam iza sebe. Iskreno sam zahvalna na podršci koju sam primila od onih koji su mi pružili ruku", kazala je 57-godišnjakinja u izjavi na svom Instagramu.

Izvor blizak Evangelisti otkrio je malo više za People, otkrivši kako je došla do tog stanja svijesti. "S ovom nagodbom i nedavnom kampanjom za Fendi, Linda je spremna da krene dalje. Nakon što se doslovno godinama skrivala, sada je posvuda. Osjeća svu dobru volju iz svoje industrije, od drugih supermodela i obožavatelja, zbog toga se osjeća voljenom", otkrio je izvor.

Predstavnici kompanije Zeltiq Aesthetics, u čijem je vlasništvu brand CoolSculpting nisu odgovorili na upit novinara o nagodbi koja je postignuta.

image

Linda Evangelista

AFP/PROFIMEDIA

Evangelista je prvi put svoju priču podijelila na Instagramu prošlog rujna, u dugačkoj izjavi navela je da je CoolSculpting - popularno zamrzavanje sala, procedura poznata kao neinvazivna liposukcija - kriv za to što je ostala "trajno deformirana i brutalno unakažena".

"Mojim pratiteljima koji su se pitali zašto sam prestala raditi dok je karijera mojih vršnjakinja još uvijek trajala otkrivam kako je razlog tome moj unakaženi izgled koji je nastao kao posljedica tretmana CoolSculptinga kojim je postignut sasvim suprotan rezultat. Ta je procedura povećala, a ne smanjila moje masnoće u tkivu te me ostavila zauvijek unakaženom. Nisu pomogle ni dvije bolne operacije, a ostala sam, kako su mediji to opisali ‘neprepoznatljiva", napisala je Linda na Instagramu.

"Zbog toga svega sam pala u depresiju i veliku tugu. Postala sam pustinjak. Pokrenula sam tužbu kojom se želim riješiti ovog srama i svoju priču objavljujem javno. Umorna sam od ovakvog života. Želim izaći iz kuće uzdignute glave, iako više ne izgledam kao što me ljudi pamte", dodala je Evangelista.

Idućeg mjeseca tužila je Zeltiq Aesthetics tražeći 50 milijuna dolara kao naplatu štete, jer kako tvrdi nije mogla prihvatiti niti jedan posao nakon što se podvrgnula sedam tretmana CoolSculptinga u dermatološkoj ordinaciji u razdoblju od kolovoza 2015. do veljače 2016.

Linker
26. travanj 2024 03:14