Nagla smrt

Lisa Marie Presley bit će pokopana pored oca i tragično preminulog sina

Kći Elvisa Presleya bit će pokopana kraj obitelji, među kojima je i njen tragično preminuli sin Bejamin.

Lisa Marie Presley bit će pokopana na legendarnom imanju Graceland, a tom će prilikom biti održana i javna misa, potvrdila je to njena najstarija kći.

"Riley, Harper, Finley i Priscilla zahvalne su za potporu, dobre želje i pregršt ljubavi koju su primile u ime njihove voljene Lise Marie. Javna misa zadušnica održat će se u Gracelandu, u nedjelju 22. siječnja u devet sati, u Memphisu", kazao je predstavnik za medije najstarije kćeri Riley Keough u izjavi za People.

image

Lisa marie s kćerima i majkom

STEVE COHN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Lisa Marie preminula je u četvrtak, nakon što joj je pozlilo prevezena je u bolnicu u Los Angelesu pod sumnjom da je doživjela srčani zastoj. Kći Elvisa Presleya imala je 54 godine.

Kantautorica i glumica iza sebe je ostavila majku Priscillu Presley (77) i tri kćeri, 33-godišnju redateljicu Riley kao i 14-godišnje blizanke Finley i Harper Lockwood. Prije dvije godine tragično je izgubila jedinog sina. Benjamin Keough počinio je samoubojstvo u dobi od 27 godina.

image

Elvis Presley obožavao je Graceland

APEX/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image

Groblje obitelji Presley na Gracelandu

APEX /THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Njeno počivalište bit će smješteno u Gracelandu, kraj njenog sina Benjamina, kazao je predstavnik najstarije kćeri. Lisa Marie produžit će se svom sinu u Meditacijskom vrtu - koji je posljednje počivalište i samo Elvisa, kao i Elvisovih roditelja majke Gladys i Vernona Presleya, kao i Elvisove bake Minnie Mae Presley.

Legendarno imanje Graceland naslijedit će sve tri kćeri Lise Marie - baš kao što je ona htjela. Brojni obožavatelji legendarnog glazbenika upravo su se to pitali, nakon što je Elvisova jedinica iznenada preminula. Graceland nije bio samo dom u kojem je Lisa Marie odrasla, nego je to mjesto gdje je Elvis preminuo 1977., u dobi od 42 godina, kada je njegova jedina kći imala samo devet godina.

Linker
23. travanj 2024 23:03