Slave Valentinovo

Ljubav (i stil) koji nemaju rok trajanja: Prisjetili smo se ludih izdanja Beckhamovih

‘26 godina i dalje si moja ljubav, volim te!‘, posvetila je Victoria Beckham objavu svom suprugu, s fotografijom iz njihove prošlosti.

Njihova ljubav jedna je od najdugovječnijih na celebrity sceni - unatoč izazovima u ljubavnoj vezi koji su obilježili njihovu prošlost. Bivši nogometaš David Beckham i modna dizajnerica Victoria Beckham posljednje desetljeće su u stabilnom braku, a i ovo Valentinovo su iskoristili kako bi pokazali svoju ljubav.

Nekadašnja Spajsica na Instagramu je podijelila njihovu staru zajedničku fotografiju i tako obilježila 26 godina ljubavi. Drugu fotografiju, s romantične večere, ali s istom porukom podijelio je i Beckham na svom profilu, čime su oduševili svoje pratitelje.

Victoria se s godinama prometnula u ikonu stila i modnu dizajnericu, kao i David koji njeguje elegantniji i uglađeni stil, no njihova modna estetika privlačila je poglede i na početcima njihove veze. Tada je doduše njihov stil bio nešto drugačiji no danas, u duhu trendova s početka tisućljeća. U centru pažnje su još od 1997. godine kada su se upoznali na turneji njezinog benda Spice Girl i kako su oboje izjavili, bila je to ljubav na prvi pogled. Veza je u početku bila tajna, a vjenčali su se 1999. godine u Irskoj što je bio pravi spektakl. Od promjena frizura do stila u kojem su uvijek bili usklađeni, prisjetili smo se modne priče ovog slavnog para i roditelja četvero djece.

Linker
24. travanj 2024 17:49