BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
NA CRVENOM TEPIHU

Ljubav je počela kao afera, ali brak traje: Sting i Trudie izgledaju zaljubljeno kao na početku

Par koji je dugi niz godina slovi za najsretniji, uhvaćen je na crvenom tepihu u Rimu kako izmjenjuje nježnosti.

Par koji je dugi niz godina slovi za najsretniji, uhvaćen je na crvenom tepihu u Rimu kako izmjenjuje nježnosti.

Poznati pjevač Sting i njegova dugogodišnja supruga Trudie Styler izgledali su veoma sretno dok su prisustvovali na premijeri filma "Posso Entrare? An Ode To Naples" na 18. Rimskom filmskom festivalu. 72-godišnji glazbenik i 69-godišnja glumica na crvenom tepihu pojavili su se zaljubljeniji nego ikada. Sting nije mogao skinuti pogled sa svoje supruge koja je nosila glamuroznu plavu baršunastu haljinu. Trudie, koja je uz glumačku karijeru i filmska producentica, savršeno je uklopila svoj styling sa srebrenom ogrlicom i odgovarajućim naušnicama. Pjevač se odlučio za klasično crno odijelo, a ispod je obukao džemper, bijelu košulju i kravatu. Spomenuti film Trudie je režirala, a suprug ju je došao ponosno podržati.

image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Trudie i Sting su u braku od 1992. godine i imaju četvero djece: 39-godišnju Brigitte koja je glumica, 38-godišnjeg Jakea, 32-godišnju Eliot i 27-godišnjeg Giacoma, a i ponosni su baka i djed. Pjevač i Trudie upoznali su se 1977. godine kada su se sreli na ulici u susjedstvu. Ono što je mogao biti romantičan susret dvoje ljudi, godinama kasnije pretvorilo se u medijski skandal. Naime, Sting je tada bio u braku: vjenčao se s glumicom Frances Tomelty 1976. godine, s kojom ima dvoje djece: 47-godišnjeg Joshepa i 41-godišnju Kate. Prilikom rođenja drugog djeteta par se rastavio nakon što se ispostavilo da je Sting imao aferu s Trudie. Nije točno precizirano kada je njihova veza započela, ali Sting i Trudie nisu ponosno na svoj početak i ne govore o tim detaljima.

image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Iako je u Hollywoodu rijetkost da brak potraje godinama, njima to uspijeva, a i sami su svjesni da je to čudo.

"Mi se volimo i sviđamo se jednom drugome. Ljubav je strast, ali sviđanjem nekome i uživanjem u nečijem društvu je nešto malo drugačije i traje dulje. Dakle, možete imati oboje i mislim da je to važno. Treba biti u braku sa svojim najboljim prijateljem", izjavio je Sting u jednom intervjuu, a s njime se slaže i Trudie koja je za People rekla: "Posvećeni smo jedno drugome. Puno se smijemo i mislim da je to važno u braku. On mi čuva leđa; on je moj šampion", poručila je.

Linker
29. travanj 2024 10:54