DRUGA PRILIKA

Ljubav je to: Irina i Bradley podgrijali glasine o novom početku

Američki glumac i topmodel obiteljskom šetnjom toliko su opušteni samo kada su zajedno.

Proslavljeni američki glumac Bradley Cooper nije stigao za Irinom Shayk u Veneciju, na jedan od najuglednijih filmskih festivala na svijetu, ali se zato ona vratila k njemu i kćerkici u New York.

Snimljeni su u obiteljskoj šetnji Manhattanom, a kao i mnogo puta dosad, fotografije te govor tijela roditelja 5-godišnje djevojčice Lee De Seine Shayk Cooper, koja je blistala od sreće dok su je mama i tata držali svaki za jednu ruku - govori nam više od riječi.

image

Malena Lea De Seine najsretnija je kad je roditelji Bradley Cooper i Irina Shayk drže za ruke

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Topmodel Irina Shayk u dnevnom izdanju bila je potpuno opuštena uz Bradleyja Coopera, a navečer je zablistala kao jedna od uzvanica na njujorškom Tjednu mode.

Prema informacijama izvora bliskog paru, Irina i Bradley nakon tri godine prekida odlučili su obnoviti svoju vezu, a govori se i da namjeravaju zajedno podizati još djece.

image

Zagrljaj Irine Shayk i Bradleyja Coopera

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Medijska lavina se zakotrljala nakon njihovog zajedničkog ljetovanja na Bahamima, s kojeg je Irina Shayk objavljivala idilične fotografije s pješčanih plaža, pa su iz toga mnogi zaključili kako će si jedan od najatraktivnijih parova pružiti - drugu šansu.

Prve glasine o nevoljama u ljubavnom raju slavnog para krenule su tijekom snimanja i promocije filma ‘Zvijezda je rođena‘ kad su svi primijetili nevjerojatnu kemiju između glavnih glumaca - Lady Gage i Bradleyja Coopera, koji je ujedno bio i redatelj filma. Baš u to vrijeme Lady Gaga je raskinula zaruke s Christianom Carinom, a Irina Shayk ju je ekspresno ispratila s društvenih mreža. To je bio početak njihovog kraja nakon četiri godine veze.

image
THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA
Linker
24. travanj 2024 20:53