UOČI SUPER BOWLA

Ljubav je u zraku! Na Drakeovom partyju svu pažnju su ukrala ova dva slavna para

Cher se na zabavi uoči Super Bowla nije odvajala od 40 godina mlađeg producenta, a Megan Fox i Machine Gun Kelly ponovno su privukli pozornost modnim odabirom.

Dok nestrpljivo iščekujemo Rihannin povratnički nastup na Super Bowlu ove nedjelje, brojne zvijezde sinoć su se okupile u Scottsdaleu u Arizoni na partyju uoči velike utakmice koji je organizirao njezin bivši dečko, glazbenik Drake.

Čini se kako je novopečena mama RiRi sasvim zaokupljena pripremama za svoj show jer je "preskočila" Drakeovu zabavu, no velikih imena iz svijeta showbiznisa na događaju definitivno nije nedostajalo. Party nisu propupustili pjevačica Christina Aguilera, bivša tenisačica Serena Williams, supermodel Winnie Harlow, reper Tyga i mnogi drugi slavni. Ipak, najviše su pozornosti privukla dva poznata para - Cher i Alexander Edwards te Megan Fox i Machine Gun Kelly.

image

Winnie Harlow

ALEXJR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Christina Aguilera

SUB-ZERO/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Izgleda kako se glazbena dva Cher ne odvaja od svog novog dečka, 40 godina mlađeg producenta. Nakon što je na Božić objavila fotografiju velikog dijamantnog prstena koji joj je poklonio, počelo se šuškati kako su se zaručili, no pjevačica zasad nije otkrila je li to istina. U svakom slučaju, par je izgledao sretnije nego ikad, a na zabavu su stigli čvrsto se držeći za ruke.

image

Megan Fox i Machine Gun Kelly

SUB-ZERO/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Cher i Alexander Edwards

SUB-ZERO/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Megan Fox i njezin zaručnik ponovno su privlačili poglede svojim modnim odabirom. Glumica je odabrala seksi crni kombinezon s izrezima, dok je reper prošetao u pripijenoj majici živahnog uzorka i s krznenim šeširićem na glavi. Inače, početkom tjedna Megan je objavila kako je ozbiljno ozlijedila zglob, no kako je to je nije spriječilo da sjedne na avion i odleti na dodjelu Grammyja.

Linker
19. travanj 2024 07:14