Adriana Lima i Marko Jarić
 PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia
Bivši bračni par

Ljubav se nikada nije ugasila? Adriana Lima i Marko Jarić zajedno u karanteni

Skrivaju se od medija, no u prosincu 2019. nehotice ih je razotkrio Vlade Divac. On je s Markom Jarićem i Adrianom Limom večerao u Miamiju. Sada - opet na istom mjestu, zajedno provode dane izolacije.

Razvod ih nije spriječio da ostanu u sjajnim odnosima, dapače, dane izolacije provode ponovno zajedno. Proslavljeni srpski košarkaš Marko Jarić pandemiju koronavirusa lakše podnosi uz bivšu suprugu, anđelicu Victoria's Secreta, Adrianu Limu i njihove dvije kćerkice.

Američki mediji prenose da je bivši bračni par ponovno zbližila ova pandemija.

Mnoge su iznenadili

Da ne bi sve ostalo samo slovo na papiru, objavili su tamošnji mediji i fotografije na kojima je vidljivo kako se obitelj provodi u Miamiju, gdje su s kćerkicama uživaju uz more. Mnoge je informacija iznenadila, budući da Adriana i Marko dugo nisu viđeni zajedno, dapače, pisalo se da su oboje krenuli dalje nakon razvoda.

Miami, FL  - *EXCLUSIVE*  - Victoria's Secret model Adriana Lima looks to be quarantining with ex-husband Marko Jaric and their daughters Valentina and Sienna in Miami.  Marko the former NBA shooting guard took out one his little boats to take the girls out for a little ride while Adriana stayed on shore.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 512286650, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Marko Jarić odveo je curice na vožnju brodom, a Adriana ih je ispratila i čekala na obali.

Rastava nakon pet godina braka

Da podsjetimo, Adriana Lima i Marko Jarić vjenčali su se na Dan zaljubljenih 2009. godine u Americi, a u braku su dobili dvije curice. Brak je trajao pet godina, razveli su se 2014., a zakonski ga okončali 2016.

Iako nitko ne zna jesu kakav je odnos Adriane i Marka nakon razvoda, odluka da zajedno provedu karantenu razbuktala je nadu da su obnovili ljubav. U tajnosti su u prosincu prošle godine zajedno večerali s obitelji još jednog slavnog košarkaša - Vlade Divca.

July 16, 2008: Adriana Lima and Marko Jaric attending the 2008 ESPY Awards held at the Nokia Theater in Los Angeles, California., Image: 98146978, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Carlos Diaz / INSTAR Images / Profimedia
Carlos Diaz / INSTAR Images / Profimedia
Adriana Lima za Jarića se udala 2009. godine u Americi, a ubrzo su postali i roditelji dvije djevojčice

Čitajte i:

Adriana Lima i Marko Jarić - obiteljska sreća i nakon razvoda

Suze za kraj: Adriana Lima nije mogla sakriti tugu, zaplakala nasred piste

Adriana Lima i njezin novi dečko ni ne pokušavaju se sakriti od paparazza

Prebolio Limu: Tko je ljepotica na odmoru s Markom Jarićem i njegovim kćerima?

Viktorijina anđelica s najdužim stažem šokirala odlukom: Više se ne želim skidati u donje rublje

Linker
13. ožujak 2024 01:42