PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Ashley Benson

Ljubav, zaruke i beba u jednoj godini: Slatka mala lažljivica očekuje prvo dijete

Nakon što se zaručila ovog ljeta, glumica je otkrila da u njezinu obitelj stiže i prinova.

Nakon što se zaručila ovog ljeta, glumica je otkrila da u njezinu obitelj stiže i prinova.

Glumica najpoznatija po ulozi u tinejdžerskoj seriji "Slatke male lažljivice", Ashley Benson očekuje prvo dijete sa zaručnikom, milijarderom Brandonom Davisom. 33-godišnja glumica i 44-godišnji naftni nasljednik zaručili su se ranije ove godine, a izvor blizak paru je za InTouch Weekly rekao da je Ashley trudna i da joj se trudnički trbuščić već vidi od rujna. "Nosi široku odjeću, izbjegava fotografe i pokušava sve zadržati u tajnosti", rekao je izvor te dodao kako najuži krug prijatelja već neko vrijeme zna sretne vijesti, ali i da će glumica pokušati čim više ovaj period života zadržati dalje od javnosti.

Ashley Benson u drugom je tromjesečju trudnoće pa se sve čini kako se par zaručio čim su saznali da očekuju prinovu s obzirom da ju je Brandon zaprosio u srpnju i to prstenom vrijednim 800 tisuća dolara.

Izvor nadodaje da njezin najuži krug prijatelja za njezinu trudnoću, ali da nije sigurno hoće li reći sve javnosti dok se beba ne rodi. US Weekly je rekao da je ona oko četiri mjeseca trudna i da je jako uzbuđena što će postati majka, a izvor je rekao da je Ashleyjina obitelj jako sretna zbog nje. Drugi izvor je rekao da trudnoća nije bilo iznenađenje te da je Benson htjela započeti obitelj sa svojim zaručnikom Brandonom. "U početku nije očekivala da će imati djecu u ovom periodu života, ali to se promijenio nakon što se jako zaljubila u njega", istaknuo je neimenovani izvor.

Glumica je sretnu vijest podijelila na svom Instagram profilu, a prema njezinim objavama Brandon ju je zaprosio na romantičnoj večeri. Par se počeo viđati u siječnju, ali poznaju se od ranije jer su već godinama u istom holivudskom krugu.

Prije Brandona, Ashley je bila u vezi s fotografkinjom Sofijom Malamute, a priznala je da je panseksualna 2021. godine. "Držim svoje veze privatno, a ne možeš si pomoći ako te netko slučajno fotografira", objasnila je za Cosmopolitan. Njezina veza koja je dobila najviše publiciteta je ona s modelom Carom Delevigne, a romantičan odnos su započele 2018. godine. Upoznale su se na setu "Her Smell" gdje su glumile ljubavni par Cassie i Roxie, a šuškalo se da je Cara bila prva njezina djevojka. Svoju vezu su čuvale daleko od očiju javnosti pa je jedan od rijetkih događaja na kojima su bile bio milanski Tjedan mode u veljači 2020. godine. Ipak, uskoro nakon vezu su prekinule.

Njezin sadašnji zaručnik, Brandon Davis je unuk pokojnog naftnog tajkuna Marvina Davisa, koji je u prošlosti imao problema sa zakonom - više je puta uhićen zbog posjedovanja kokaina i vožnje u alkoholiziranom stanju. Kratko je bio u vezi s Paris Hilton u 2000-ima, a prije toga je bio u vezi s glumicom iz serije "The O.C.", Mischom Barton od 2004. do 2005. godine.

Linker
28. travanj 2024 01:54