ljubav ne pita

Ljubavna priča Doris i Davora: Jedan spontani razgovor doveo ih je do novog početka

Iako iza sebe oboje imaju brak, to ih nije spriječilo da ponovo poklone povjerenje nekom novom i odluče svoju vezu podignuti na novu razinu.

Hrvatska voditeljica i glumica Doris Pinčić nakon rastave od glazbenika Borisa Rogoznice neko je vrijeme bila single, no onda su u javnosti počela šuškanja da je našla novu ljubav.

Sama Doris novog je muškarca u svom životu skrivala, da bi u ožujku ove godine Pinčić na svom Instagramu otkrila da se sa stanovitim Davorom Guberovićem popela na Kilimanjaro.

"Kao i obično najbolje i najveće ideje događaju se spontano, kad si dovoljno hrabar i otvoren za sve što život može ponuditi..a uvijek može.. Spontani razgovor početkom siječnja s Davorom Guberovićem i moje brzo da, dovelo nas je do Hrvoja Rupčića, čovjeka s iskustvom penjanja na velike vrhove koji nas je povezao s @vkalapos iz @greenplanettravel.. to je bila prava adresa. Nakon toga prepustili smo se u Vlatkove sigurne ruke koji nas je uputio na prava mjesta, do pravog vodiča i pomogao da sve realiziramo", otkrila je tada Doris.

image

Doris je na vjenčanju za Davora nosila bijelo odijelo.

IGOR KRALJ/PIXSELL

Upravo je ljubav prema planinarenju spojila nju i Guberovića, inače daruvarskog menadžera, a njihove zajedničke fotografije samo su se nizale na društvenim mrežama.

"Da, sretna sam. Moj partner nije javna osoba i priroda njegova posla je drugačija od moga, zbog čega tu priču ne želim izlagati svjetlima reflektora,", rekla je tada Doris ekskluzivno za Gloriju.

Tek je u lipnju Doris potvrdila svoju vezu na društvenim mrežama - na Facebooku je stavila status da je u vezi te napisala znakovitu poruku: "Ne brini! Sve u tvom životu ide prema božjem planu".

Tada se par još uvijek skrivao od javnosti te se nisu pojavljivali zajedno, no to se promijenilo na svečanoj premijeri predstave Čudo, u produkciji kazališta Moruzgva. Tamo su se pojavili "ruku pod ruku" i spremno pozirali fotografima. Osmjesi na njihovim licima otkrivali su da su sretniji nego ikad, no nitko nije očekivao da će tek nekoliko mjeseci kasnije izreći "sudbonosno da".

Iako su svoj najvažniji dan htjeli sačuvati od očiju javnosti, to im ipak nije pošlo za rukom. Voditeljica se u petak 11. studenog 2022. udala za Guberovića u zagrebačkom matičnom uredu u Susedgradu, a svadbeno slavlje nastavilo se u zagrebačkom restoranu V Starem Melinu u Stenjevcu uz uski krug prijatelja i rodbinu. Doris je na vjenčanju nosila bijelo odijelo i ružičaste cipele.

Njezin brak s Borisom Rogoznicom rastali su se nakon sedme godine braka koja je mnogima presudna.

image

Doris Pinčić i Boris Rogoznica

LIVIO ANDRIJIC/CROPIX

Vjenčali su se 6. rujna 2013. godine u zadarskoj katedrali Sv. Stošije. Tada je Doris bila velika zvijezda u usponu, u svijet slavnih lansirala ju je serija ‘Larin izbor‘. U lipnju 2020. Doris i Boris potvrdili su informacije o razvodu i to istom objavom na Instagramu.

"U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće, jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričali, ali ajde... Iako već neko vrijeme nismo životni partneri, i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče ikog osim naše obitelji. Molimo sve da to poštuju, hvala svima na razumijevanju", napisali su bivši supružnici.

"Nisam raspoložen za izjave i za komentare, nemam potrebu za tim ", rekao nam je Boris u kratkom telefonskom razgovoru kada smo ga upitali da komentira vjenčanje svoje bivše supruge. "Upravo sam odgovorio maloprije, nemam uopće potrebe davati komentare", dodao je glazbenik.

Linker
06. ožujak 2024 04:29