BAŠ SU UŽIVALI

Ljubavna romansa u Dubrovniku: Prve fotografije Gerarda Piquea i Clare Chije na Jadranu

Legendarni španjolski nogometaš s partnericom, roditeljima i bratom ljetni je odmor proveo na jugu Dalmacije.

Legendarni španjolski nogometaš Gerard Piqué i njegova nova djevojka Clara Chia uživali su na odmoru u Dubrovniku, a s njima je na jug Dalmacije, kako navode španjolski mediji, na odmor stigla cijela njegova obitelji: roditelji Joan Piqué i Montserrat Bernabeu, te brat Marco Piqué sa suprugom Mariom.

Fotografija Gerarda i Clare na dasci za veslanje snimljena je na Jadranu, a krasi naslovnicu novog broja časopisa Lecturas koji donosi ekskluzivnu priču o njihovom odmoru na Jadranu. Osim u morskim radostima, izletima brodom po dubrovačkom akvatoriju, kupanju i sunčanju, uživali su i u vrhunskom smještaju, te iznimnoj gastronomskoj ponudi svojih domaćina, pa su svaki dan mogli birati između ribljeg i mesnog menija.

image

Fotografija para s Jadrana na naslovnici je časopisa Lecturas

Instagram

"Ovaj odmor im je jako dobro došao, jer su se njihovi domaćini u Hrvatskoj pobrinuli da im ništa ne fali, a zaštitili su ih pritiska javnosti i medija, pa su u anonimnosti mogli nesmetano uživati u ljepotama juga Dalmacije", navodi se u uvodu teksta.

Premda se već mjesecima nagađa kako 36-godišnji Gerard Pique i njegova 13 godina mlađa partnerica Clara Chia planiraju vjenčanje, čini se da je odmor u Dubrovniku zapravo bio drugi medeni mjesec Piqueovog brata i šogorice. Njihovo vjenčanje godine početkom ljeta u katalonskom ljetovalištu Sant Vicenç de Montalt, smještenom na obali Sredozemnog mora na pola puta između Lloret de Mara i Barcelone, proglašeno je vjenčanjem godine, a među uzvanicima su bili, dakako, i Gerard Pique s Clarom Chijom.

image

Dok se tata zabavljao u Hrvatskoj, Shakira je sinove Milana i Sashu provozala na jet-skiju

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Baš u to vrijeme se Gerard Pique iz stana u širem središtu Barcelone s Clarom preselio u kuću u Cambrilsu. Bivši dom Gerarda Piquea i njegove bivše nevjenčane supruge, kolumbijske pjevačice Shakire tako je ostao prazan, nakon što ona sa sinovima Sashom i Milanom preselila u Miami. Ondje su dečki prije dva tjedna započeli novu školsku godinu, a mama ih je nakon prvog dana škole za nagradu provozala na jet skiju kojim je sama upravljala.

image

Milan i Sasha novu su školsku godinu započeli u Miamiju na Floridi

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Gerard Pique i Shakira u vezi su proveli jedanaest godina, a bez obzira na burnu rastavu čiji je povod bio Piqueova opjevana afera s Clarom, uspjeli su se civilizirano dogovoriti o zajedničkom skrbništvu nad sinovima čija im je dobrobit na prvom mjestu.

Linker
24. veljača 2024 10:59