Charliejevi anđeli

Lucy Liu 23 godine čuva fotografije gole Drew Barrymore, ne želi joj ih dati

U showu je Lucy Liu izjavila da posjeduje serije fotografija mnogih ljudi, s odjećom i bez nje, no gledatelji nisu doznali tko se našao pred njenim objektivom.

To su bili dani! Koliko je zabavno bilo na snimanju filmskog hita "Charliejevi anđeli" prije 23 godine dale su naslutiti dvije od tri zvijezde filma, Drew Barrymore i Lucy Liu. Naime Drew je ugostila Lucy u najnovijem izdanju svog showa, a tijekom emisije Lucy je otkrila kako još ima seriju "opasnih" fotografija koje su nastale tijekom snimanja filma.

image

Lucy Liu je bila neumoljiva

SCREENSHOT

"Znaš li što bih stvarno željela pronaći? One moje gole fotografije koje si snimila u mojoj garderobi...", rekla je Drew, na što joj je kolegica uzvratila kako ih, naravno, još uvijek ima. "Izgledaš predivno na njima, i još uvijek tako izgledaš. Tako si prirodna i zaigrana i odlično se zabavljaš", rekla je Lucy i tajnovito dodala kako posjeduje serije fotografija mnogih ljudi, s odjećom i bez nje. O kome se sve radi nije odala, a Drew se našalila kako bi "voljela posuditi" svoje sočne fotke.

Glumice su nastavile razgovarati o kultnom filmu u kojem je anđeosku trojku s njima činila i Cameron Diaz, a ono što su zapamtile svakako su bolovi od treniranja. "Bile smo prilično opake. Sjećam se treniranja osam sati dnevno, pet dana u tjednu", prisjetila se Lucy. Bila je vrlo posvećena rigoroznom treningu, zbog čega ju je Drew pohvalila i dodala kako su ona i Cameron često znale "markirati" s dodatnih sati vježbanja. Lucy je na to kroz smijeh rekla: "Ona je bila tako dobra. Ti nisi."

image

Lucy Liu, Cameron Diaz i Drew Barrymore odlično su se zabavljale na snimanju filma "Charliejevi anđeli"

COLUMBIA PICTURES/FLOWER FILMS COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP

Tri su se glumice sprijateljile tijekom snimanja, a to prijateljstvo traje i danas, unatoč glasinama da se nisu slagale na setu. Lucy to sve pripisuje predrasudama po kojima se žene ne mogu međusobno slagati, kako je ranije izjavila. No, sigurno se nije dobro slagala s kolegom Billom Murrayem koji joj je tada bio uputio neke "neoprostive i neprihvatljive" primjedbe. "Nisam namjeravala samo sjediti i prijeći preko toga. Zauzela sam se za sebe i nisam zbog toga požalila", rekla je glumica koja je pritom imala podršku i kolegica i ekipe.

Linker
24. travanj 2024 02:48