u društvu pjevačice

Ludi provod u Los Angelesu: Barry Keoghan više ne krije koliko uživa u novoj ljubavi

Slavni irski glumac već se par mjeseci povezuje s američkom pjevačicom i glumicom Sabrinom Carpenter s kojom se ovih dana provodio po Los Angelesu i tako potvrdio da su u vezi.

Već par mjeseci šuška se kako je irski glumac Barry Keoghan, zvijezda filma ‘‘Saltburn‘‘ u vezi s američkom glumicom i pjevačicom Sabrinom Carpenter. Do sada su vješto izbjegavali medije, no nedavno su ‘ulovljeni‘ na romantičnom provodu u Los Angelesu koji je započeo večerom u ekskluzivnom restoranu Nobu.

Istu večer završili su u hotelu na Bel Airu, a ujutro su viđeni slično odjeveni kao večer ranije. Nakon što ju je odvezao kući na Hollywood Hills navečer su se opet našli, ovaj put na večeri u West Hollywoodu. Uglavnom, svjedoci tvrde kako par djeluje vrlo ležerno i blisko i čini se da njihova veza nije baš od jučer.

Prvi put su se sreli na Pariškom tjednu mode u rujnu, a prvi put su zajedno viđeni u prosincu za večeri u jednom restoranu. Družili su se i na nedavnoj dodjeli Grammyja, a sada su susrete intenzivirali iako je Barry novinarima dobacio da nisu u vezi.

image

Sabrina Carpenter, Barry Keoghan

SHABBA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Glumac je prije šest mjeseci prekinuo dvije godine dugu vezu s Alyson Kierans, stomatološkom sestrom i ortodontskom terapeutkinjom s kojom je dobio sinčića Branda. No 31-godišnji glumac čiji talent potvrđuju brojne nagrade i nominacije, očito se ne kani još smiriti, pa zapravo i ova veza sigurno neće biti ona koja će ga vezati.

Sabrina Carpenter ionako ima samo 24 godine i cijeli svijet je pred njom. Uspješna je pjevačica s nekoliko ozbiljnih hitova, a glumačku karijeru započela je kao i mnogi, na Disney Chanelu.

image

Sabrina Carpenter i Barry Keoghan družili su se još i krajem prošle godine

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
09. travanj 2024 09:28