Odmor šampiona

Luka Modrić na zasluženom odmoru se opušta na jahti, karta trešetu i sluša Olivera Dragojevića

Luka Modrić s obitelji i prijateljima uživa na luksuznoj jahti nedaleko od Dubrovnika. Ovaj odmar će Modriću pružiti priliku da napuni baterije prije početka intenzivinih priprema za nadolazeću sezonu.

Nakon što je potpisao novi ugovor s Real Madridom, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić zaputio se na zasluženi godišnji odmor prije početka priprema. Trenutno uživa u blizu Dubrovnika, gdje je isplovio na impresivnoj jahti, čiji je najam nevjerojatnih 160 tisuća eura dnevno. Model jahte je Ferretti Custom Line 120 Erolia, koja može ugostiti do 10 osoba u pet soba.

Luksuzno plovilo opslužuje sedam članova posade, koji se brinu o tome da Luki i ostalim gostima ništa ne bi nedostajalo. Modrić je odlučio podijeliti trenutke odmora sa svojim mnogobrojnim Instagram pratiteljima. Na jednom Instagram storyju vidimo da je usidren u prekrasnoj uvali i da s prijateljem uživa u popularnoj kartaškoj igri trešetu dok u pozadini svira poznata pjesma legendarnog Oliver Dragojevića "Ča je život vengo fantažija."

image
INSTAGRAM

Hrvatski kapetan se ukrcao na jahtu u subotu ujutro u lučici Srebreno, koja se nalazi u Župi dubrovačkoj. S njim su bili članovi obitelji i prijatelji. Prije nego što je krenuo na svoju pustolovinu, Modrić je izdvojio vremena kako bi se slikao s obožavateljima i djelatnicima lokalnog ugostiteljskog objekta.

Linker
13. travanj 2024 07:26