NOVI LOOK

Luka Nižetić drastično promijenio imidž, fanovi u čudu: ‘Jesi li to ti?‘

Novi izgled pjevač je pokazao na pozornici dodjele nagrada Cesarica, a na Instagramu je otkrio kako je tekla transformacija.

Osim po energičnim nastupima, pjevač Luka Nižetić prepoznatljiv je i po svom upečatljivom imidžu, koji posljednjih godina uključuje dugu, valovitu kosu. Upravo je zato mnoge iznenadilo što se Luka ovog tjedna odlučio drastično promijeniti svoj izgled i riješiti se svog zaštitnog znaka, duge ležerne frizure.

Na svom Instagram profilu Luka je objavio snimku iz frizerskog salona i pokazao kako je tekla transformacija.

"Nemojte mi sad plakati, di je kosaa... Nema je, mislim ima je, ali puno manje. Više nisam lav, sad sam mladunče lava. Ili lavica!", poručio je Nižetić svojim pratiteljima.

"Luka jesi to li to ti? Za ne prepoznati!", komentirala je jedna od njegovih obožavateljica, a ubrzo su se počele nizati brojne pozitivne reakcije i mnogi su se složili kako Luki nova frizura stoji odlično.

image

Luka Nižetić na dodjeli glazbene nagrade Cesarica

DAVOR PONGRACIC CROPIX

Svoj novi imidž Nižetić je sinoć pokazao na pozornici dodjele nagrada Cesarica, na kojoj je izveo svoju pjesmu "Zagrli život". Za tu je priliku odabrao prugasto odijelo domaćeg modnog dvojca Klisab, čije kreacije rado nosi na svojim nastupima.

Linker
12. travanj 2024 05:43