NEZGODA NA SCENI

Luka Nižetić se ozlijedio usred koncerta: ‘Mora mirovati. Trenutačno je na štakama‘

Glazbenik je uganuo zglob na svom koncertu u zagrebačkoj Tvornici, a njegova nam je menadžerica potvrdila da se sada osjeća puno bolje, ali mora mirovati još neko vrijeme.

Glazbenik Luka Nižetić prošlog je petka nastupio u zagrebačkoj Tvornici Kulture i obilježio 20 godina karijere. Publici je predstavio svoj šesti studijski album Ludilo brale te priredio vrlo energičan glazbeno-scenski show. Nažalost, nije sve prošlo glatko te je Luka izvodeći svoj hit "Proljeće" doživio nezgodu na sceni i ozlijedio se.

"Skočio je na rub ograde i noga mu se odmah izvinula, to je u sekundi nabubrilo. Izdržao je još dva bisa i zatim je završio u garderobi", ispričala nam je Nižetićeva menadžerica Ema Gušavac.

Ipak, Luka je imao sreće jer je na koncertu bio njegov prijatelj, po struci fizioterapeut, koji je brzo reagirao i pomogao mu.

image

U Tvornici je Luka obilježio 20 godina na sceni

SAMIR CERIć KOVAčEVIć
image

Na nastupu ga nije omela ni ozljeda

SAMIR CERIć KOVAčEVIć

"Na licu mjesta je sanirao ozljedu, napravio drenažu i bandažirao je. Neki od Lukinih fanova stigli su na koncert čak iz San Francisca pa se s njima fotografirao u garderobi. Primio ih je kao Papa na audijenciji", našalila se Gušavac. Dodala je kako se Luka s ozlijeđenom nogom do jutra družio s prijateljima, no idućeg dana su počeli problemi.

"Dan poslije je, naravno, bilo kukanja i otišao je na magnetsku rezonancu. To je klasična ozljeda uganuća i srećom ne treba na operaciju, ali treba mirovati. Trenutačno je na štakama, ali je puno bolje nego što je bilo. Nije mu ovo prvi put da se ozlijedio na nastupu, uvijek je on energičan", objasnila je menadžerica.

image

Predstavio je novi album ‘Ludilo brale‘

SAMIR CERIć KOVAčEVIć
image

Osim novih pjesama, izveo je i stare hitove

SAMIR CERIć KOVAčEVIć

Luka je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj odmara na kauču, a društvo mu pravi njegov haski Chaka.

"Kakvo je to ludilo bilo! Ozljeda će proći, nije ni prva ni zadnja, a uspomene su trajno zabilježene", zaključio je.

Inače, Luka je u Tvornici nastupio sa svojim bendom, gostujućim instrumentalistima udaraljkašem, trubačem, harmonikašem, gudačima i pratećim vokalima, a nastupao je puna dva sata.

image

Priredio je energični glazbeno-scenski show

SAMIR CERIć KOVAčEVIć
image

Luka Nižetić nakon ozljede na koncertu

INSTAGRAM/LUKA NIžETIć

Osim pjesama s novog albuma, na koncertu su se zaredale i brojne Lukine uspješnice nastale proteklih 20 godina, kao što su "Zapleši sa mnom", "Proljeće", "Amsterdam", "Meni trebaš ti", od kojih su neke predstavljene u ponešto izmijenjenim aranžmanima. Na sveopće oduševljenje publike, Luka je izveo i pjesmu "Robot", kojom se prije 19 godina, na samom početku svoje karijere predstavio na Dori.

image

Na sceni mu se pridružila Lana Jurčević

SAMIR CERIć KOVAčEVIć

Kao poseban gost na pozornici mu se u jednom trenutku pridružila i Lana Jurčević u izvedbi balade "Od najgorih najbolji", a publiku su oduševili kada su zapjevali zajednički hit "Prava ljubav", nastao prije 16 godina.

Linker
19. travanj 2024 23:51