VALENTINOVO IZ SNOVA

Luksuzan odmor: Sonja Kovač i zaručnik na Dan zaljubljenih doručkovali u krevetu - u snijegu

Influencerica i profesionalni pokeraš za Valentinovo su si priuštili nesvakidašnje iskustvo.

Influencerica Sonja Kovač i njezin zaručnik Goran Mandić jedan su od onih parova koji Valentinovo slave u velikom stilu. Par je otputovao na romantični izlet u Italiju, a njihova proslava Dana zaljubljenih u luksuznom planinskom resortu Chalet al Foss započela je još u ponedjeljak.

Sonja i Goran najprije su se brčkali u vrućoj kupelji s pogledom na planinske obronke koji okružuju dolinu Sole. "Nama je već počelo Valentinovo! Vratili smo se još nazad u Italiju u najčarobnije mjesto od svih", napisala je Kovač uz njihovu zajedničku fotografiju.

Sam Dan zaljubljenih započeli su nesvakidašnjim iskustvom - bogatim doručkom i šampanjcem u grijanom krevetu uronjenom u snijeg. Romantični trenutak je Sonja ovjekovječila videom na Instagramu, a u opisu se našalila kako je njihov plan bio da za Valentinovo ove godine "ne rade ništa extra".

Podsjećamo, influencerica i profesionalni pokeraš zaručili su se prošle godine na Maldivima, na desetu godišnjicu veze. Godinu dana ranije uselili su se u stan od 130 kvadrata u Zagrebu koji su zajedno kupili.

Linker
14. travanj 2024 09:05