SHUTTERSTOCK EDITORIAL
U LOS ANGELESU

Luksuzna vila Care Delevingne izgorjela je do temelja

Model i glumica bila je u Londonu u vrijeme požara koji je progutao njezinu vilu vrijednu sedam milijuna dolara.

Model i glumica bila je u Londonu u vrijeme požara koji je progutao njezinu vilu vrijednu sedam milijuna dolara.

Engleska glumica i model Cara Delevingne otkrila je da je njezin losanđeleški dom izgorio u strašnom požaru koji je izbio u ranim jutarnjim satima u petak. Ona se u tom trenutku nije nalazila u kući jer je trenutačno u Londonu gdje igra u "Cabaretu", ali u domu su bile njezine ljubimice - dvije mačke koje su vatrogasci uspjeli spasiti iz vatrene stihije.

image
BLINDIE/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA BLINDIE/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Danas je moje srce slomljeno. Ne mogu vjerovati. Život se može promijeniti u tren oka. Cijenite to što imate", poručila je na svojem Instagram profilu prije nego je saznala da su njezine mačke ipak preživjele požar.

Njezina kalifornijska vila, čija se vrijednost procjenjuje na sedam milijuna dolara, poprilično je oštećena u požaru u čijem je gašenju sudjelovalo 94 vatrogasaca. Roditelji glumice oglasili su se nakon požara i otkrili kako se sumnja da su uzrok električne instalacije zbog kojih je najprije izbio požar u stražnjem dijelu kuće da bi se potom proširio na cijelo krovište luksuzne vile.

image
ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

Cara je vilu kupila 2019. godine i to je njezin prvi dom u kojem je živjela sama pa je poprilično devastirana. Glumica je prije toga je živjela sa sestrom Poppy u vili koju su kupile od Jareda Leta, a 2022. su je prodale Usheru.

image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
27. travanj 2024 04:46