TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK
Kraljeve miljenice

Ma, kakav protokol! Za najzabavnije fotografije s kraljevskih dvora zaslužne su Spajsice

Tada je još bio princ, a one najpoznatija ženska pop skupina koja je zaludjela svijet. Njihovi susreti popraćeni su urnebesnim fotografijama, a naći će se i u seriji ‘Kruna‘.

Tada je još bio princ, a one najpoznatija ženska pop skupina koja je zaludjela svijet. Njihovi susreti popraćeni su urnebesnim fotografijama, a naći će se i u seriji ‘Kruna‘.

Iako je njihov prvi susret prošao mimo svih kraljevskih protokola, što je tada princa, a danas kralja Charlesa potpuno izbezumilo, vesela ženska pop grupa i član britanske kraljevske obitelji ostali su u dobrim odnosima. Krunidba kralja Charlesa III zakazana je za 6. svibnja ove godine, a navodno će se slavna petorka ponovno okupiti samo zbog tog velikog događaja.

Legendarne scene u kojima Spajsice grle i ljube Charlesa dogodile su se davne 1997., no neće biti zaboravljene - naime njihovo živopisno upoznavanje naći će se i u sedmoj sezoni serije "Kruna".

image

Spice Girls i Charles upoznali su se u Manchesteru

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK
image

Pjevačice su zaskočile princa

SHUTTERSTOCK

Pop super grupa nastupila je na dobrotvornom gala koncertu prinčeve zaklade u mančesterskom Opera Houseu, 1997. Pet mladih pjevačica zaskočilo je princa - izgrlile su ga, izljubile, a crvenokosa Geri Halliwell princu je dala kompliment - da je jako seksi, a zatim ga potapšala po stražnjici.

Britanski tisak tada je naveliko pisao o tome kako je prekršen kraljevski protokol, jer ga je Ginger Spice uštipnula, no pjevačica je to demantirala, odnosno ispravila je netočan navod.

image

Na svjetskoj premijeri filma ‘Spiceworld‘

SHUTTERSTOCK

‘‘Nisam uštipnula princa Charlesa, kao što je objavljeno. Potapšala sam ga. Tapšanje je protivno kraljevskom protokolu, ali svi smo mi ljudi", kazala je Geri.

Princ i glazbenice nastavili su se viđati po javnim događanjima visokog profila pa je princ podržao Spice Girls, kada su iste godine objavile svoj film "Spiceworld", došao je na svjetsku premijeru koja je održana u Londonu.

image

Spice Girls i kralj Charles s Nelsonom Mandelom u Johanesburgu

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK
image

Spice Girls, princ Charles i princ Harry prije njihova koncerta u JAR-u

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK

Vesela ekipa nastavila se viđati i izvan granica svoje zemlje, tako je princ Charles na službenom putovanju u Južnoafričku Republiku poveo svog mlađeg sina princa Harryja, a tamo su se osim s predsjednikom Nelsonom Mandelom vidjeli i s veselim pjevačicama. Osim na zajedničkom prijemu kod predsjednika Spice Girls i dva princa vidjeli su se i u backstageu velikog koncerta "dvije nacije" na kojem su nastupale glazbenice tako da će njihov nastup koji se najavljuje za krunidbu biti zapravo veliko ponovno okupljanje Spajsica i Charlesa pa se veselimo novim zabavnim fotografijama.

Linker
26. travanj 2024 03:02