INSTAGRAM/_JOSHPOPPER
NOVA ROMANSA

Madonna opet ljubi: Osvojio ju je 35 godina mlađi trener njenog sina

Kraljica popa nije dugo tugovala nakon prekida veze s mladim modelom Andrewom, a novog je dečka upoznala u teretani.

Kraljica popa nije dugo tugovala nakon prekida veze s mladim modelom Andrewom, a novog je dečka upoznala u teretani.

Prošlog je mjeseca u javnost procurila vijest kako je Madonna opet slobodna. Njezin poprilično ležerni ljubavni odnos s 23-godišnjim Andrewom Darnellom došao je kraju nakon što se maneken, navodno, zaljubio u mlađu djevojku. Upućeni kažu kako kraljici popa raskid nije teško pao, a šuška se i da je upoznala novu ljubav.

Kako prenose strani mediji, u pitanju je boksački trener Josh Hopper, koji je od pjevačice mlađi 35 godina. Madonna ga je upoznala u teretani Bredwinners u New Yorku, gdje podučava jednog od njezinih sinova. Svog novog dečka nedavno je pokazala na Instagram Storyju, a na jednoj od fotografija zavodljivo ga je obgrlila oko nadlaktice. "U društvu kojim upravljaju muškarci, uvijek postoje iznimke", napisala je tada zagonetno.

Josh nije gubio vrijeme i fotografije je ubrzo podijelio na svojem profilu, uz poruku zahvale "svim divnim ljudima koji su uz njega". Zanimljivo je kako se 29-godišnji trener ovog ponedjeljka pojavio u popularnom američkom dating realityju "Summer House", no u epizodi koja je prikazana odbio je otići na spoj s poduzetnicom Samanthom Feher, iako se činilo da između postoji privlačnost.

Inače, Madonna se s prošlim dečkom Andrewom zabavljala pet mjeseci, a upoznali su se na snimanju prošle godine netom nakon što je pjevačica prekinula s Ahlamalikom Williamsom, 28-godišnjim pomoćnim plesačem s kojim je bila u trogodišnjoj vezi.

Linker
29. travanj 2024 14:31