MORSKI FAVORITI

Maja Šuput godinama ‘reciklira‘ svoja dva omiljena kupaća kostima

I dok su večeri na egzotičnom Mauricijusu rezervirane za elegantne haljine i dizajnerske komade, pjevačica danju ne izlazi iz jednodijelnih kupaćih kostima.

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov sa suprugovom Nenadom Tatarinovom i sinom Bloomom posljednjih deset dana uživa na tropskom raju na zemlji, Mauricijusu. Obitelj je odsjela u luksuznom resortu Four Seasons s pet zvjezdica, a dane provode uživajući na bajkovitim pješčanim plažama, izletima brodom i večerama u elitnim restoranima.

Idilične prizore s egzotičnog odmora Maja redovito dijeli sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama, a posebno ih vesele njezine odjevne kombinacije, često usklađene sa stylinzima malenog Blooma i Nenada. I dok su večeri rezervirane za elegantne haljine i dizajnerske komade, čini se kako Šuput danju ne izlazi iz svojih omiljenih kupaćih kostima koje nosi iz sezone u sezonu.

Sudeći po fotografijama, Majin je favorit jednodijelni crni model s volanima i izrezima modnog brenda Zimmermann, čija je cijena oko 400 dolara, a u većini online trgovina je rasprodan. Ovaj je kostim nezaobilazan komad u njezinoj putnoj torbi kada su u pitanju tople destinacije - nosila ga je u 2022. na odmoru u Meksiku i Dubaiju, ali i dvije godine ranije za vrijeme trudnoće.

"Isti badić, isti muž i isti grad... Ali baby boss je sve učinio boljim i ljepšim", napisala je jesenas uz kompilaciju fotografija u kostimu.

Drugi model koji pjevačica rado "reciklira" je jednodijelni Versace kostim s prepoznatljivim geometrijskim ornamentom. U badiću upečatljivog kroja, koji košta 375 dolara, Šuput se ovog ljeta brčkala na Jadranu, a na Mauricijusu ga je uparila s proračnim crnim ogrtačem i velikom torbom marke Dior.

Linker
24. travanj 2024 18:37