ODUŠEVLJENA LJUDIMA

Maja Šuput opljačkana na odmoru na Mauricijusu, sve joj je vraćeno u samo dva dana

Policiji su trebala dva dana da otkriju počinitelja i vrate ukradene predmete, a zauzvrat su tražili samo fotku s Majom koja je objavljena u lokalnim medijima.

Premda je odlučila ne pričati o neugodnosti doživljenoj na odmoru na bajkovitom Mauricijusu, Maju Šuput razotkrio je članak na tamošnjem portalu. Objavili su priču o opljačkanoj turistici iz Hrvatske kojoj je policija vrlo brzo vratila predmete vrijedne 23.000 eura. Dok je sa sinčićem Bloomom i suprugom Nenadom bila na večeri u restoranu unutar resorta, lopovi su joj iz bungalova odnijeli brendiranu torbicu i vrijedni sat, Nenadov dar. Srećom, nije prošlo puno vremena da joj čuvari reda opljačkano vrate.

Pojasnila je kako je odmor bio prekrasan stoga ga nije htjela kvariti jednim ružnim događajem koji je na kraju sretno završio. "Policajci su došli u našu vilu da mi to sve vrate, tražili su me zatim da se fotkamo, mislila sam, za uspomenu i dugo sjećanje. No oni su se valjda pohvalili u postaji jer su stvari našli vrlo brzo, u samo dva dana," donosi 24 sata. I tako se o pljački, zahvaljujući fotografiji s policajcima na domaćem portalu, doznalo i u Hrvatskoj.

"Ljudi su dali sve od sebe da pronađu moje stvari i pronašli su ih, na moje iznenađenje. Bili su vrlo srdačni i taj Mauricijus mi je odmah postao još draži", rekla je pjevačica dodajući da je cijena spomenutih predmeta napuhana. "Pretjerali su. Nisu upoznati s cijenama takvih brendova, a sat je i star. Dobila sam ga na poklon od supruga Nenada 2018. nakon što su mi moj ukrali u Zagrebu. Naravno, radi se o velikom iznosu, ali ne o tako velikom iznosu. Torbicu sam si sama kupila", zaključila je.

Linker
24. travanj 2024 00:21