JOŠ JEDNO PUTOVANJE

Maja Šuput s obitelji odmara na omiljenoj luksuznoj destinaciji: ‘Bloom u avanturi‘

U najvećem gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata Maja je odmarala za vrijeme trudnoće, ali i u studenom prošle godine.

Proljeće je pred vratima, baš kao i sezona vjenčanja koja za pjevačicu Maju Šuput Tatarinov označava najzaposlenije doba godine. Raspored nastupa "kraljice svadbi" popunjen je godinu unaprijed, stoga ne čudi da je odlučila iskoristiti posljednji trenutak za odmor sa svojim najvažnijim muškarcima - sinom Bloomom i suprugom Nenadom Tatarinovom.

Prije tri dana pjevačica se javila sa svoje omiljene destinacije, Dubaija. U najvećem gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata Maja je odmarala za vrijeme trudnoće, ali i u studenom prošle godine. I ovoga je puta obitelj Tatarinov odsjela u luksuznom hotelu s pet zvjezdica Raffles The Palm Dubai, smještenom na poznatom stablolikom otoku Palm Jumeirah.

Maja je na društvenim mrežama podijelila brojne opuštene trenutke s obiteljskog odmora - od brčkanja u bazenu i na plaži do ispijanja koktela, uživanja u jelima elitnih restorana i, naravno, nestašluka svoga sinčića. "Bloom u avanturi ‘uhvati me ako možeš‘ jutros", našalila se Šuput uz niz fotografija na kojima Bloom trčkara parkom.

Ipak, njezine je pratitelje najviše raznježila idilična obiteljska fotografija Tatarinovih s plaže, uz koju je Maja kratko poručila: "Najveća sreća".

Linker
18. travanj 2024 21:40