JOHN PAVLISH
44. ROĐENDAN

Maja Šuput se pohvalila rođendanskim darom, a ni poruka nije loša: "Mi smo srodne duše"

Zagrebačka pjevačica u slavljeničkom raspoloženju otkrila je planove za budućnost u razgovoru za Happy Special Show.

Zagrebačka pjevačica u slavljeničkom raspoloženju otkrila je planove za budućnost u razgovoru za Happy Special Show.

Maja Šuput, kraljica fešti i svadbi, danas slavi 44. rođendan. "Svoje mega želje i pozdrave napišite ispod slike jer legitimno želim danas uživati u lijepim željama i vašoj ljubavi", napisala je u svojoj rođendanskoj objavi na Instagramu jedna od naših najpopularnijih pjevačica, koja je otkrila i jedan od prvih rođendanskih darova - onaj od prijatelja, vjernog stilista Marka Grubnića.

"Sretan rođendan moja sestro. Volim te baš takvu kakva jesi i ne bih mogao zamisliti život bez tebe. Svatko tko te poznaje kao ja, zna koliko si nevjerojatna, ljubazna i odana osoba puna ljubavi i svatko bi te poželio imati u svojem životu. Mi smo srodne duše, sretan sam što si uz mene. Volim te, poštujem i cijenim sve što ti jesi. Želim ti zahvaliti što si me odabrala da budem tvoj najbolji prijatelj, da budem dio tvog života. Hvala ti što mi vjeruješ u svemu što radiš. Hvala ti što me držiš za ruku dok zajedno idemo kroz život. Privilegija je i čast imati takvo dugotrajno prijateljstvo kakvo mi imamo i cijenim godine koje smo proveli zajedno. Neki ljudi uđu u naše živote i učine ga boljim, zbog njih je glazba glasnija, dani ljepši, a sreća dugotrajnija - hvala ti na tome. Hvala ti što me nisi osuđivala kada sam griješio, hvala ti za smijeh, neprospavane noći i na tome što si uvijek ovdje. Uvijek ćeš biti moja osoba, kroz sve, do kraja života. Slavimo te danas, ali i svaki dan. Neka tvoje samopouzdanje blista i uvijek budi takva kakva jesi - savršena u svakom pogledu. Volim te, moja sestro, anđele", napisao je u podužoj poruci Marko Grubnić koji je svoju prijateljicu iznenadio i luksuznim darom - Maja se pohvalila kako je dobila crne sandale talijanskog brenda Dolce & Gabbana.

image
Instagram

Nedavno je Maja u radijskom Happy Special Showu otkrila kako izgleda njihova suradnja.

"Surađujemo dvadeset godina i rijetko se dogodilo da sam Marku rekla kako mi se nešto ne sviđa. On vrlo rijetko i omane, no obučem ja iako mi se i ne sviđa. Ja bih došla jednobojna ili dvobojna jer sam privatno vrlo klasična i dosadna. Zato na sceni volim šokirati jer bi mi bila uvreda da prođem nezamijećeno. To ne volim, nego neka bude čudno, izazove reakciju, a ne da moje pojavljivanje prođe nezamijećeno – to je onda gubljenje vremena, a vremena nemam", ispričala je.

"Ne bih, naravno, htjela nikoga uvrijediti, ali kada idem do dućana, neprepoznatljiva sam i pitaju me – hoćete li i ove boce?" našalila se Maja i dodala kako je njezin muž jednom rekao da doma izgleda kao opanak. "Ali je zato ponosan kako izgledam navečer – po danu folklor, po noći Dior", dodala je Maja.

image

Maja Šuput, sin Bloom i suprug Nenad Tatarinov

PRIVATNI ALBUM

"Možda najčudniji trač koji sam čula o sebi jest da moj muž zapravo i nije moj muž, nego glumac iz turskih serija kojeg sam unajmila ili da uopće nisam bila trudna, nego da sam imala surogat-majku, a za slikanje stavljala jastuk...", ispričala je.

Nakon duge pauze uskoro bi trebala izaći i nova Majina pjesma, a nakon Majushke sprema i novi poslovni pothvat, koji će javnosti predstaviti početkom listopada. Otkrila je i da sina Blooma, kad za to dođe vrijeme, namjerava upisati u školu na Floridi, gdje namjerava otvoriti boutiqe hotel.

Linker
27. travanj 2024 07:45