Srećko Rundić
Propali joj i poslovi s Italijom

Maja Šuput u nevoljama zbog koronavirusa: 'Nikad u životu nisam ostala u bolnici pa me to užasava'

Suočivši se s gubicima što ih zbog epidemije koronavirusa trpi njezin brend Majushka, koji je ovog proljeća trebao ponuditi luksuzne talijanske proizvode, popularna pjevačica morala je otkazati sve nastupe do sredine travnja, no više od financijskih problema boji se bolesti, otkrila je ekskluzivno za magazin Gloria.

Zagrebačka pjevačica Maja Šuput (40) susrela se s dva najve ća izazova u karijeri. Jedan je vođenje nove sezone showa Tvoje lice zvuči poznato, što joj je prvi takav angažman, a morala je i privremeno stati s koncertima zbog svjetske epidemije korona virusa. Najvećoj zabavljačici na domaćoj estradi svi su nastupi na javnim mjestima otkazani barem do sredine travnja, što za nekoga tko radi sto na sat - i ne pamti kad je imao slobodan vikend - znači ozbiljan pad posla i financijski gubitak. Pritom glazbenica nije toliko zabrinuta za sebe koliko za svoje suradnike kojima je to jedini izvor prihoda, a riječ je o dvanaest ljudi: pratećem bendu, menadžerici, ton-majstoru, vozaču, tjelesnom čuvaru...

maja suput i nenad tatarinov_srecko rundic
Srećko Rundić
Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov uskoro će proslaviti godišnjicu braka, a priželjkuju i dijete.

Na svadbama Maja zasad ne gubi ništa jer joj sezona vjenčanja kreće od travnja i traje do kraja godine, ali zato je na udaru njezin brend Majushka pod kojim, uz ostalo, prodaje slušalice, mikrofone, šilterice, majice...

- Najviše uvozimo iz Kine pa kad je ondje počela epidemija koronavirusa, trgovanje je bilo prekinuto na dva mjeseca. Iako imamo mnogo prodajnih mjesta diljem Hrvatske, a od ovog proljeća krećemo i s izvozom u Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu te Srbiju, naši kupci to, srećom, nisu osjetili. Imali smo dobru zalihu, a kad se ona počela topiti, promet s Kinom je ponovno otvoren - objašnjava pjevačica koja nakon toga, ipak, nije odahnula.


Propao joj već dogovoreni posao

Covid-19 se “rasplamsao” u Italiji pa joj je zbog toga propao već dogovoreni posao. Plan joj je, naime, bio da asortiman Majushke obogati luksuznim predmetima talijanske proizvodnje, koje je trebala ponuditi u ožujku, a sada je sve to odgođeno do daljnjega.

- Pronašla sam nove poslovne partnere umjesto onih iz Italije pa s poslom sigurno idemo dalje, kao i s proširenjem ponude za djecu. Tako će klinci uz moj dječji album “Što je to ljubav” u paketu dobiti i osam crtića - govori Maja, dodajući kako zbog novih negativnih okolnosti neće plakati jer se iz toga izrodilo i nešto dobro.

maja suput_majushka
Press
Maja je imala u planu obogatiti brend Majushka novim, luksuznim proizvodima, no to je sad nemoguće.

Usporila je radni ritam pa će nakon godinu dana pauze napokon objaviti novu pjesmu i snimiti videospot, a i imat će više vremena za pripremu vođenja showa Nove TV u kojem je 2015. bila natjecateljica.

Suprug Nenad Tatarinov (36) ponosan je na njen voditeljski debi, te joj pomaže u učenju teksta “glumeći” njezina TV partnera Franu Ridjana.


Strahuje od virusa više od drugih

Premda je zbog koronavirusa odlučila putovanja svesti na minimum, ipak će se sa suprugom Nenadom Tatrinovim (36) otisnuti nekamo u povodu njihove prve godišnjice braka i njegova rođendana - ali to sigurno neće biti rizična područja.

- Razumna sam osoba, ali mislim da od virusa strahujem više nego ostali. Vijesti su mi najdraža emisija pa mi je glava puna svega. Redovito pratim što se u kojoj zemlji događa i više se bojim same bolesti nego financijskog gubitka. Nikad u životu nisam ostala u bolnici pa me ta pomisao užasava. Stoga sam rekla mužu: “Ako idem ja, ideš i ti. Ležat ćeš pokraj mene”. I odmah kihnula u njega - šali se Maja Šuput, koja se nada da će koronavirus uskoro biti pobijeđen kako bi se svi mogli vratiti normalnom životu.

maja suput i nenad tatarinov_srecko rundic
Srećko Rundić
Nova voditeljica showa Tvoje lice zvuči poznato boji se koronavirusa te je zaprijetila suprugu da će, ako oboli, morati s njom u bolnicu.

Želja joj je i da jednog dana ima vlastiti talk show te da - postane majka.

Sigurna je da će se to kad-tad dogoditi, a njezin stilist Marko Grubnić već je najavio da će to biti beba s najviše stila.

Cijelu priču s Majom Šuput, kao i osobne priče naših poznatih osoba koje se trenutno nalaze u Italiji i proživljavaju najteže dane, pročitajte u novom broju magazina Gloria! Ne propustite od četvrtka, 12. ožujka!

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Linker
06. travanj 2024 02:06