Prva objava u 2023.

Maja Šuput u opuštenom izdanju pokazala svoje blago: ‘Sve što želim u 2023. na ovoj je slici‘

Simbolika njene prve objave je jasna, neka nam godinu pred nama oboji spektar radosti, ljubavi i zdravlja, sve što i sama želi najmilijima.

Sve što je Maja Šuput poželjela u prvim danima 2023. dugine su boje, radost i ljubav što ih dijeli s najmilijima. Stoga je jednu od svojih prvih objava u Novoj godini posvetila suprugu Nenadu i njihovom dječaku kako uživaju uronjeni u loptice duginih boja. Zacijelo su zbog Blooma posjetili dječje igralište, a sudeći po Majinoj objavi, bilo je to na otoku Rabu gdje je pjevačica, radno, ispratila stari ljeto. Ono što je toliko puta isticala - neka nam je zdravlja i ljubavi, a za ostalo ćemo se pobrinuti sami – želi i sada.

Poznato je i što čime mjeri sreću: osmijesima svog dječaka i suprugovim zagrljajima. Uostalom, zagrljaj Nenada Tatarinova bilo je prvo što je popularna pjevačica dobila na dar u prvim minutama Nove godine, nakon što je na pozornici glasnim brojanjem otpratila posljednje sekunde 2022.

"Sretna Nova 2023. i sve najbolje od srca vam želimo! Hvala Rab na najluđem dočeku, na oborenom rekordu broja ljudi, na energiji koju ću pamtiti zauvijek", napisala je Maja uz objavu s dočeka.

Dugine boje govore dovoljno u prvoj ovogodišnjoj objavi, njima kao da poručuje: "Neka svima donesu sreću".

Linker
22. travanj 2024 10:24