zajednički izlazak

Majka i kći u provodu: Jennifer Garner s 18-godišnjom mezimicom častila se u Los Angelesu

Dok joj tata uživa na Karibima s novom ženom, Violet je Novu godinu dočekala s mamom koja svojoj mezimici ne može odbiti ni jednu želju pa bila ona i skupa.

Dok Ben Affleck uživa na St Bartsu sa suprugom Jennifer Lopez i shoppingira s njom u Hermesu, njegova bivša supruga Jennifer Garner odvela je njihovu 18-godišnju kćer Violet Affleck u kupovinu u Chanel u Los Angelesu. Svako udovoljava želje onima koji su mu najbitniji, a slavna glumica, iako i ona ima novu ljubav, uvijek je svoju djecu stavljala na prvo mjesto.

image

Novogodišnji shopping mame i kćeri

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Jennifer Garner i Ben Affleck u braku su osim Violet dobili i danas 14-godišnju Seraphinu i 11- godišnjeg Samuela. I nakon što su se 2015. na njezinu inicijativu rastali, Jennifer Garner trudila se da Ben Affleck koji je tada imao ozbiljnih problema s alkoholom i kockom, i dalje ima važnu ulogu u životu njihove djece. No mama je jedna i ona je ta koja je uvijek uz svoje klince koje rijetko spominje u javnosti, ali je nedavno za magazin People otkrila kako su s obzirom na svoju tinejdžersku dob prilično pristojni.

image

Violet je odavno prerasla mamu, a trenutno ju najviše zanima koji će koledž uspjeti upisati

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Moja djeca su duhovita, pametna i jako marljiva. A njihove tinejdžerske ludorije su na najnižoj razini, tako da mi je s njima više nego dobro. Daleko su od tipičnih tinejdžerski stereotipa kojih se roditelji toliko plaše. "

A ni ne skriva da brigu o djeci, iako ona žive s njom, ravnopravno dijeli s bivšim suprugom. Pa tako Violet koja uskoro kreće Jennifer na koledž, sa svojom braćom ima zapravo dva doma, onaj mamin u Brentwoodu i ogromno imanje njihovog oca na Beverly Hillsu kojeg dijeli s J Lo i njezinim 15-godišnjim blizancima Emmom i Maxom.

Linker
23. travanj 2024 21:14