PRVI SELFIE

Maju Šuput oduševio Bloomov potez: ‘Danas sam doživjela da moje dijete napravi ovo...‘

Pjevačica je na društvenim mrežama podijelila dvije fotografije za koje je zaslužan upravo njezin sinčić Bloom.

Jednogodišnji Bloom Tatarinov od rođenja je glavna zvijezda Instagram profila svoje poznate majke, pjevačice Maje Šuput Tatarinov. Upravo se njegovim fotografijama najviše vesele Majini obožavatelji, a prizori na kojima pozira modno usklađen s roditeljima svakoga ih puta raznježe. Sada je Bloom odlučio uzeti stvari u svoje ruke te je po prvi put sam snimio "selfie", a mama Maja nije skrivala koliko je oduševljena.

"I tako sam danas doživjela da moje dijete koje nema ni dvije godine ušeće pred kadar i sam opali set selfieja. Prvi selfie", napisala je pjevačica uz dvije zajedničke fotografije za koje je zaslužan upravo njezin sinčić. Njezini pratitelji komentirali su kako je Bloom "snalažljiv na mamu" te njezina "slika i prilika".

Osim prvog selfieja, Bloom je nedavno bio i u svojem prvom "noćnom izlasku". S Majom i Nenadom posjetio je Beograd, a pjevačica je otkrila kako ga je najviše oduševila hrana u popularnom restoranu. S večere se vratio odlično raspoložen te je zaigrano jurio od vrata do vrata u hotelu, a u jednom trenutku bacio se na pod, što je Maju jako nasmijalo.

"Kakav se to vraćaš kući iz izlaska? Na koljena? Jesi se ti napio k‘o majka? Bloom ovo nije naša soba, vrati se!", rekla je kroz smijeh, dok je Nenad smirivao njihovog sina."To je na tebe, nije na mene!", našalila se na kraju.

Linker
14. travanj 2024 13:48