Daniel Radcliffe

Mali čarobnjak Harry Potter u tajnosti postao tata

Britanski glumac koji privatni život skriva kao zmija noge deset godina je u vezi s američkom glumicom Erin Darke, a ovih dana postali su roditelji što se saznalo slučajno, kada su u New Yorku viđeni kako guraju kolica.

Britanski glumac Daniel Radcliffe, najpoznatiji po ulozi malog čarobnjaka Harryja Pottera postao je tata. Nakon što se krajem prošlog mjeseca otkrilo kako čekaju prinovu, Radcliffe i njegova dugogodišnja djevojka, američka glumica Erin Darke u ponedjeljak su viđeni kako s kolicima šeću ulicama New Yorka. Par je i dalje bez komentara na proširenje obitelji pa nije poznato kada su točno postali roditelji i kojeg je spola beba. Daily Mail u posjedu je fotografija na kojima se vidi glumac kako gura kolica prekrivena dekicom, sa zaštitnom maskom na licu i šiltericom na glavi. Par je uspio Erininu trudnoću čuvati do samog kraja, a očito je da i dalje žele čim više zaštititi privatni život.

image

Daniel Radcliffe i Erin Darke na desetu gdoišnjicu veze postali su roditelji

FELIPE RAMALES/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Glumački par je u vezi od 2013. nakon što su se upoznali na snimanju filma ‘‘Kill Your Darlings‘‘.U filmu su igrali ljubavni par, a kemija se s ekrana prelila u privatni život. Vrlo su samozatajni što se tiče privatnog života pa se dugo nije niti znalo da su par, ali je glumac nedavno progovorio o njihovoj zajedničkoj suradnji.

‘‘Definitivno volimo raditi zajedno, posao nas je uostalom i spojio, ali ne stalno. Nadam se da ćemo u budućnosti napraviti i neke zanimljive projekte jer oboje pišemo i možda se iz toga nešto izrodi.‘‘

Linker
25. travanj 2024 11:28