VEVO/PLANET/PROFIMEDIA
iznenađenje

Maluma na koncertu otkrio da s djevojkom očekuje prvo dijete: Pogledajte emotivan video

Mladi kolumbijski pjevač na svom koncertu objavio je svoju novu pjesmu i video spot, ali to nije bilo cijelo iznenađenje.

Mladi kolumbijski pjevač na svom koncertu objavio je svoju novu pjesmu i video spot, ali to nije bilo cijelo iznenađenje.

Kolumbijski pjevač Maluma nastupao je u Washingtonu, prilikom čega je publiku iznenadio novom pjesmom "ProCura" i video spotom koji je zapravo u sebi skrivao još jedno iznenađenje. Popularni glazbenik sjeo je na pod pozornice dok su se iza njega izmjenjivali kadrovi u čijem je fokusu bila njegova veza sa Susanom Gomez.

image
VEVO/PLANET/PROFIMEDIA

Podijelio je mnoge zajedničke trenutke, zajednička putovanja, ali i najvažniji trenutak iz privatnog života - odlazak liječniku i potvrda da očekuju dijete. Osim što je otkrio kako će postati otac i to djevojčice, čini se da je par otkrio i da će malenoj dati ime paris jer su oboje nosili ogrlice s tim imenom.

Kolumbijski pjevač je u video pokazao fotografije ultrazvuka kao i njihovu reakciju kad su prvi put ugledali svoju bebu. Publika je na te scene počela vrištati od sreće, a Maluma im se zahvalio na podršci i završio koncert.

Podsjetimo, Maluma i Susan počeli su izlaziti tri godine nakon što su se upoznali na snimanju njegove pjesme "Felices Los 4". Vezu su započeli u kolovozu 2020. godine, a javnosti su je priznali zajedničkim fotografijama na Instagramu slaveći godišnjicu. Početkom godine kružile su glasine da je Maluma zaprosio Susanu, ali on je to demantirao objavom na TikToku u rujnu. Par se zajedno pojavio na dodjeli Billboard Latin Music Awardsa 2022. godine, a tijekom pariškog Tjedna mode, zajedno su sjedili u prvom redu modne revije.

29-godišnji pjevač i Susana do sada su jako štitili svoju privatnost pa su mnogi iznenađeni ovakvom objavom. Susana je također Kolumbijka te radi kao dizajnerica interijera i arhitektica, vlasnica je dizajnerske tvrtke ESE+ koja se nalazi u Medellinu u Kolumbiji.

Linker
26. travanj 2024 07:44