Subota u centru

Mama i kći u šetnji: Leonarda Lončar na zagrebačkoj špici s dvanaestogodišnjom kćeri Ružom

Premda su izgledale zaposleno, majka i kći zastale su na trenutak pred objektivom našeg fotoreportera i pozirale uz osmijehe.

Dizajnerica i poslovna žena Leonarda Lončar iskoristila je sunčanu subotu i prošetala zagrebačkim središtem sa svojim najmlađim djetetom, kćeri Ružom. Premda su izgledale zaposleno i Leonarda je razgovarala telefonom, majka i kći stale su na trenutak pred objektivom našeg fotoreportera i pozirale uz osmijehe.

Leonarda je izgledala ležerno u modelu oversized ispranih traperica s velikim džepovima, širokoj košulji, sa svijetlobež torbicom s resicama i jaknom prebačenom preko ruke. Na nogama je nekadašnja manekenka imala klompe. Dvanaestogodišnja Ruža bila je u traper jakni, suknjici i tajicama, a obula je tenisice s uzorkom.

image

Leonarda Lončar s kćeri Ružom

JOSIP MOLER CROPIX
image

Mama i kći zastale su nasmiješene pozirajući našem fotografu

JOSIP MOLER CROPIX

Ruža je najmlađe i jedino biološko dijete Leonarde i jednog od naših najvećih nogometaša, Zvonimira Bobana. Tijekom braka, koji su sklopili 1993. godine, Zvonimir i Leonarda posvojili su četvero djece – sada odrasle Mariju i Gabrijela te blizance Martu i Rafaela koji su srednjoškolci. Ruža se rodila kad su blizanci imali pet godina. Kako je Leonarda izjavila u razgovoru za Gloriju, Ruža se odlično slaže sa starijom braćom i sestrama, svi su ravnopravni i međusobno imaju jako lijep odnos. "Moj je najveći životni uspjeh što sam ih sve petero povezala. Stariji su gledali moj trbuh kad sam čekala Ružu, jedva su čekali da se rodi i sad je obožavaju", rekla je Leonarda. Ona i Zvonimir razveli su se prije tri godine, nakon čega su ostali u korektnim odnosima. Oboje se brinu o djeci s kojom Leonarda od prvog dana razgovara potpuno otovoreno. "Stalno im ponavljam da sam uvijek uz njih za bilo što. Otvoreno sam im govorila o svemu, a i oni se meni povjeravaju - o školi i o intimnim stvarima", zaključila je ponosna majka.

Linker
21. ožujak 2024 14:50