I ona je poput nas

Mame će razumjeti: Emily za šetnju sa sinom odjenula prvo što joj se našlo pod rukom

Manekenka se prije nekoliko dana prvi puta nakon razvoda pojavila u društvu bivšeg supruga. Brigu za sina Sylvestera ravnopravno dijele.

Nakon što su se u dobrom raspoloženju Emily Ratajkowski i njezin bivši suprug Sebastian Bear-McClard pozdravili, nakon prvog (javnog) susreta od razvoda, manekenka je snimljena kako uživa u šetnji sa svojim ljubimcima i malenim Sylvesterom koji će uskoro proslaviti drugi rođendan. Inače glamurozna i zanosna na crvenom tepihu ili modnim snimanjima, u opuštenim obiteljskim trenutcima Emily je sklona nositi opuštene kombinacije u kojima se osjeća najugodnije.

Tako je u New Yorku viđena u ležernom outfitu koji izgleda kao da je odjenula ono što joj se prvo našlo pod rukom - no ipak se u takvoj ležernosti uskladila sa sinom Sylvesterom. Dok je ona nosila oversized trenirku i prošivenu toplu jaknu te sunčane naočale, sin je izgledao preslatko u narančastoj jakni, ljubičastim hlačama i Crocs natikačama na nogama.

image
SAID ELATAB/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Manekenka i spisateljica razvela se od filmskog producenta prošle godine, nakon što su četiri godine proveli u braku. Nakon nekoliko ljubavnih veza, nedavno je na Instagramu otkrila da je u novom romantičnom odnosu s komičarom Ericom Andreom, a zajedno su vezu potvrdili i objavom na društvenim mrežama.

image
SAID ELATAB/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Linker
23. travanj 2024 09:07