RASKOŠNO UREĐENJE

Marijana Batinić pokazala svoju novu kuhinju sa zlatnim sudoperom: ‘Presretna sam‘

Voditeljica je sa selidbom započela još početkom listopada, a čini se kako se ipak bliži kraju jer je napokon kompletirala moderno uređenu kuhinju.

Početkom listopada voditeljica Marijana Batinić otkrila je da se sa suprugom Matejem Pašalićem te kćerima Enom i Rozom seli u novi dom. Obitelj će centar grada zamijeniti mirnijim kvartom, a Marijana nam je nedavno ispričala kako je selidba još uvijek u tijeku i da je jako uzbuđena.

"Uvijek je u Hrvatskoj dugotrajniji proces kad su majstori u pitanju", rekla nam je voditeljica.

Ipak, čini se kako se sada taj proces ipak približio svom kraju jer se Marijana na društvenim mrežama pohvalila novom kuhinjom.

Splitska voditeljica odabrala je kuhinjske ormariće u petrolej boji, mramornu radnu ploču i policu te zlatni sudoper i izvlačnu slavinu. U opisu objave otkrila je kako je jako zadovoljna izgledom finalnim rezultatom te ispričala kako je izgledao cijeli proces postavljanja.

"Majstora je u jednom trenutku u stanu bilo kao da kuću gradimo. Polica je jako teška, a ja sam inzistirala na njoj da iskoristim cijeli prostor ispod kosine. Mnogi su me pokušavali odgovoriti od police, jer je jako komplicirano izraditi je i postaviti, ali nema kod mene da se nešto ne može napraviti", istaknula je i dodala da je naposljetku "operacija uspješno obavljena".

"Presretna sam", poručila je na kraju.

Radovima se posvetila odmah po povratku s Cipra, gdje je ovog tjedna odmarala sa suprugom Matejem povodom njihove godišnjice. Par je uživao u suncu i toplom vremenu, a čini se kako je "otok ljubavi i ljepote" na njih ostavio odličan dojam jer su najavili kako ga planiraju ponovno posjetiti.

Linker
15. travanj 2024 12:41