DAMIR KRAJAC/CROPIX
Pozitivan je

Marin Čilić javio se iz bolničke sobe: ‘Neko vrijeme neće me biti na teniskim terenima‘

Naš najbolji tenisač odlučio je operacijom sanirati ozjedu koljena, zbog toga neko vrijeme neće igrati tenis.

Naš najbolji tenisač odlučio je operacijom sanirati ozjedu koljena, zbog toga neko vrijeme neće igrati tenis.

Početak godine za Marina Čilića obilježen je nekim važnim zahvatima, ali nažalost daleko od teniskog terena. Tenisač se pratiteljima na društvenim mrežama javio iz bolnice.

"Nekoliko izazovnih tjedana za početak 2023. Nakon što sam se konzultirao s različitim specijalistima, donio sam tešku odluku da se podvrgnem operaciji koljena. To se činilo kao najbolja odluka za dugoročno izlječenje ozljede. Srećom, zahvat je prošao dobro kao što smo se nadali", napisao je Marin Čilić uz fotografiju iz bolničke sobe.

Na fotografiji se vidi da na koljenu još uvijek ima zavoj, a ta noga mu je i posebno fiksirana.

"Na žalost, to znači da me neko vrijeme neće biti na teniskim terenima, ali dobra strana je što ću imati više dragocjenog vremena sa svojom obitelji", nastavio je naš tenisač. Zasigurno, kao i na svakom turniru i na svakom meču, Marinu je najveća podrška supruga Kristina te sinovi Baldo i Vito.

"Osjećam se pozitivno i jedva čekam vratiti se na teren, ali sada mi je veliki fokus na odmor i oporavak koji su preda mnom", zaključio je naš tenisač.

Naš najbolji tenisač kasnije se zahvalio svim komentatorima na lijepim željama i još jednom poručio da jedva čeka vratiti se na turnire.

Linker
26. travanj 2024 07:51